MHP Çukurova Muhtarlar İle Toplandı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









MHP Çukurova Muhtarlar İle Toplandı
Tarih: 05.08.2016 > Kaç kez okundu? 1086

Paylaş


MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran Çukurova’ya bağlı mahallelerin muhtarları ile Atosev de bir araya geldi.



Mahalle muhtarlarını dinleyen ilçe başkanı Sertan Duran Çukurova İlçemizin daha temiz ve yaşanılabilirliğini arttırmak için elimizden geleni sizlerin istekleri doğrultusunda gerekli yerlere ileterek sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Davetimizi kırmayıp istişaremize katıldığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Siz Muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmet noktasında en önemli muhataplarsınız. Liderimiz genel başkanımız sn dr. Devlet Bahçeli beyefendinin de sizlere çok selamını iletiyorum. Biliyorsunuz ülke olarak büyük sıkıntılar içerisindeydik çok şükür Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman milletimizin menfaatleri ve refahından yana kararlar verdik. Devletimizin bekası için her ne şartla olursa olsun zorluklara göğüs gereceğimizden şüpheniz olmasın diyen ilçe başkanı Sertan Duran muhtarla karşılıklı sohbetlerine devam ettiler.



Sırayla söz alan mahalle muhtarları organizasyondan memnun kaldıklarını belirterek, Milliyetçi Hareket Partisine Güvendiklerini açıkça belirttiler. Yemek sonrası birebir de sohbette bulunan ilçe başkanı ve muhtarlar Çukurova’ya güzel düşünceleri için Sertan Duran’a teşekkür ettiler.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 13
Dün Tekil 952
Bugün Tekil 840
Toplam Tekil 4090684
IP 3.138.200.66






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























29 Sevval 1445
May s 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Benim Hayatta yegane fahrim, servetim T rkl kten ba ka bir ey de ildir.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu