Dünya iklim çevre bozucusu cinayetçi - Zeynure İsa - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Dünya iklim çevre bozucusu cinayetçi - Zeynure İsa
Tarih: 25.09.2009 > Kaç kez okundu? 4731

Paylaş


BM Genel Kurulu’nda 192 ülkeden temsilciler iklim değişikliği zirvesinde bir araya geldi. İklim değişikliğinde, çevreyi kirletmede olsun, komşu ülkeleri soykırım yapmakta olsun, dünya birinciliğini elden bırakmayan 60 yıllık müstebit, Çin komünist yetkililerinden cümleden Çin Başbakanı Hucintao, kıyametin kedisi gibi ortaya çıkarak, sera gazını azaltacağından söz etti… azaltacakmış?!



1) Dünya iklimini bozan, çevreyi kirleten baş cinayetçi Çin’dir.



Çin, 1964 senesinden bu yana Doğu Türkistan’da (Uyguristan’da) 46 defa başarılı, çok defa başarısız atom attı, bir defaki bombanın gücü Hiroşima’ya atılan bombanın gücünden 6 misli güçlü… Zehirlenme oranı Çernobil’dekinden 10 misli fazla… Kaç onbinlerce çocuğun gözleri kör oldu, yüz binlerce çocuk sakat… milyondan fazla Uygur (Doğu Türkistanlı) öldü… Uyguristan bostanları, köyler, kasabalar bir gecede tarihten silindi… meyve, bitki, kuş birçok nadir canlıların türü yok oldu.



Bunun sorumluları 60 yıllık Çin Komünist Partisi ve onun yetkilileridir, yani Winciabao ile Hucintao uluslararası mahkemede yargılanmalı! Hesap vermeli!



Komşu ülke Uyguristan’ın (Doğu Türkistan’ın) zararını ödemeli!



2) Doğu Türkistan (Uyguristan) meselesi asla ve asla Çin’in iç işi değildir. Uyguristan tarihten bu yana bağımsız devlet idi. 1949’da komünist cellat Stalin ile Mao gizlice anlaşarak Uyguristan’ı cehenneme ittiriverdi.



Dünyada komünizm yok olduğuna göre, iki komünist cellatın gizli anlaşması otomatikman yok olmalı. Dünya, Doğu Türkistan’ın bağımsızlığını tanımalı.



3) Bu sene 26 Haziran Çin hükümeti 10 binden fazla holiganını hazırlayıp, gece saat 2’de 800 Uygur işçiyi linç etti. O gün bugündür öldürülen Uygur sayısı 60 binden fazla.



Genç erkekler, oğlan çocukları ev ev toplanıp hapse atılıyor, Çin işkencesinde öldürülüyorlar.



1949’dan bu yana öldürülen Uygur sayısı 30 milyondan fazla… Çin zalimleri planlı projeli halde soykırım yapıyorlar.



Hanzuları silahlandırarak, Uygurlara karşı kışkırtan Pekin hükümeti, Uygurların tamamen neslini-soyunu yok ettikten sonra, bir iki yerli emeldarları cezalandırarak, Dünya kamuoyunu tekrar kandırarak, kendileri “sütten çıkmış ak kaşık” olup, bildiği işi devam ettirmek istiyorlar.



Halbuki şu an Uyguristan’da her yer insan kanı..



Komşu ülke Uyguristan’a hilekârlık ile sızıp giren Çinliler, o ülkenin, o toprağın sahiplerinden birisini bile hayatta koymamak için ant içti… rahatlıkla insan eti yiyip, masum insanların kanıyla Uyguristan’ı kan gölüne çevirdi. Ölü-diri Uygur’u kanalizasyonlara attılar, hapishanede cinsel organını kestikten sonra evine gönderdiler, hapishanede aç bırakıp öldürüyorlar…



İnsan kanından göl yapan Çin zalimleri cezalandırılmalı!



4) Cinayet dosyası kabarık Çin soykırımcılarının, cellatlarının BM Konsey Üyeliğinde ne işi var?! Cinayetçi, dünyanın en yüksek teşkilatının konsey üyelik koltuğunda değil, cinayetçi sandalyesinde oturmalı! Hesap vermeli! Cezalandırılmalı!



5) Biz Uygurlar, evladı öldürülen anneler, bütün dünya devlet başkanlarından, BM’den, NATO’dan, Çin zalimlerine karşı silahlı yardım istiyoruz!



Çin zalimlerinin niyeti; Çin ırkından olmayan bütün Dünya insanlarını yok etmek! Onun için bütün dünya insanları birleşerek insan eti yiyen Çin’in cezasını verelim!



25.09.2009



Zeynure İsa







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 61
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 691
Toplam Tekil 4077419
IP 18.191.216.163






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu