ÇEÇENİSTAN - Ozan ÜNSAL - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ÇEÇENİSTAN - Ozan ÜNSAL
Tarih: 01.06.2010 > Kaç kez okundu? 5638

Paylaş


Neydi o ellerini havaya kaldırışın?

Ya o yumruklarını sıkışın neydi?



Peki; lezginkanın sert manevralarında, çeçen hanımının etrafında dönüşün, diz vurup şanı büyük Çeçen kızının şanını yüceltişin neydi? Kaldı ki; Avrupa kadınları 16. yüzyılda insandan saymazdı.. Kaldı ki; Sovyetler Birliği ülke ekonomisine yararları olmuyor diyerek hamile hanımların bebeklerini ellerinden alarak, onları fabrikalara yollardı.



Ya o elinde biksi ile helikoptere ateş eden mücahid nasıl oldu da; bağırsakları dışarı çıkmışken, tekbirlerle cihad ibadetini yerine getirmeye devam etmişti?



Neydi o resimler? Yine, lezginkada gözü yarinden başkasını görmüyordu Çeçen erkeğinin. İmanınız tüm dünyanın feyzi oldu. Hangi mübarek şeyhin, nasıl bir duası tesir etti bakışlarına, namluna, mermine?



Varol ey şehid! Sen bir gün Çeçen, bir gün Türk, bir gün Arab ve hergün İslam”sın. Yeryüzünün kahraman erleri, uçup gökler ordusu olmuşsa bizim ne kaybımız var. Yükselir de göklere, Çanakkale”de, Hakkari”de, Gazi Antep”te yeşil sarıklarıyla, paslı kılıçlarıyla yüzyıllardır savaşır gökler ordusu. O ordunun şanlı militanları, Bedir”den, Uhud”dan, Sakarya”dan, Kudüs”ten, Çanakkale”den, Çeçenya”dan gelir. Hatta Kıbrıs”ta bir uçağa biner, İstanbul”u fetheden ordunun neferleri, yeşil sarıklarıyla. Onlar teknoloji üstü teknolojiye sahiptirler. Onlar “hiç düşünmez misiniz?” ayetini düşünüp ilmi ilahi sahibi olmuşlardır.



Peygamber(sav) makamı şahanelerinden Çanakkale”ye yürümüştür, nasıl ki daha önce de Ulubatlı Hasan”ın elindeki sancağı düşürtmemişti burçlardan mübarek elleriyle, hatırlar mısınız? Nasıl da salına salına girmişti İstanbul”un dev kapılarından içeriye? Yoksa Fatih(K.S) neden iner ki atından? “Önümüzden Rahmettellil Alemin (sav) yaya yürürken ; bize at binmek düşmez!!”



Şanlı mücahid; seninle bir gün İstanbul”da buluşacağız. Şanlı Peygamber(sav)”in yolunda, İstanbul”dan cihana rahmet yayacağız. Ya ölümle, ya rahmetle müjdeleyeceğiz küffarı.



Şunu da demeli ki; hazır ol ey mücahid, yecüc-mecücün küfrü Rus”un küfrünü bile karartacak.



Bize ruhundan üfleyen Allah”a hamd olsun, salat selam olsun iki cihan Seyyid”ine(sav)..Allah”a doğru bir yol tuttuk inşeAllah. Hak Teala yürüyüşümüzü mübarek etsin. Ey kardeşler sizinle buluşamazsak; inşe Allah, zat”ı ilahi”de buluşacağız, “Allah yolunda ölenlere ölüler demeyiniz, O”nlar diridirler. Fakat siz bunu bilemezsiniz!”





En doğrusunu Allah (c.c) bilir.





Selam ederiz





Ozan Ünsal (Nükredit)









Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 41
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1103
Toplam Tekil 4067237
IP 3.144.244.44






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu