19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Vatandaş ve Soydaşlarımızın Yoğun Katılımıyla ve Coşkuyla Kutlandı! - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Vatandaş ve Soydaşlarımızın Yoğun Katılımıyla ve Coşkuyla Kutlandı!
Tarih: 24.05.2017 > Kaç kez okundu? 670

Paylaş


T.C. Karlsruhe Eğitim Ataşeliği himayesinde Ataşelik Bruchsal Bölge Başkanlığı ve Philippsburg Türk Okul Aile Birliği (TOAB) koordinasyonunda Stadthalle spor salonunda kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vatandaş ve soydaşlarımızın yoğun katılımıyla neşe ve coşku içerisinde kutlandı.



Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan törene Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı, Ataşelik Genel Koordinatörü Emir Aydın Narin, Ataşelik Genel Koordinatör Yardımcısı Çağatay Kaan Fidancı, Ataşelik Bruchsal Bölge Başkanı Yadigar Demirtaş, Ataşelik Karlsruhe Bölge Başkanı Ahmet Özkan, Philippsburg TOAB Başkanı Ayşe Ünal, Heidelberg TOAB Başkanı Aslan İpek, Türkçe öğretmenleri, veliler, gençler, çocuk ve vatandaşlar katıldı.



GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ!

Sunuculuğunu Ataşelik Türkçe öğretmeni Ömer Çakır’ın yaptığı kutlama törenlerinde günün anlam ve önemine dair konuşmalar, sunum ve anlatımlar gerçekleştirildi. Atatürk’ün de doğum günü olan 19 Mayıs kutlamasında , eğitim camiasına ve velilere büyük görevler düştüğünü hatırlatan T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı, yaptığı konuşmasında: 19 Mayıs ruhundan ve bu bağlamda Atatürk’ün verdiği yılmaz mücadeleden bahisle; ülkemiz gençlerine güveninin tam olduğunu ve bu gençlerin içerisinde yurt dışında yaşayan soydaş gençlerimizin de olduğunu, bu minvalde Almanya’daki gençlerimizin de buradaki toplumda mutlaka müstesna yerlerini almaları gerektiğini vurguladı.



2 GENCİMİZE DAHA İSTİKLAL MARŞI MADALYASI VERDİK!

Karlsruhe Eğitim Ataşeliğince iki yıldır uygulanan “İstiklal Marşının tamamını ezberleyen gençlere İstiklal Marşı Madalyası, Takdir Beratı ve Türkçe Roman hediye edilmesi” şeklindeki kampanya dahilinde Lise öğrencisi iki kardeş Berra Bulut ve Meryem Bulut’a Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı tarafından hediyeleri verildi.



TÖRENDE TİYATRO, FOLKLOR VE DANS GÖSTERİLERİ SUNULDU!

Program çeşitli tiyatro ve skeç gösterileri ile dans ve folklorik sunumlar ve sportif etkinlik takdimleri yanısıra misafirlere ikram edilen Türk mutfağının seçkin yemek ve tatları eşliğinde yüzlerce vatandaş ve soydaşımızın katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı. Kutlama şöleni sonunda nice 19 Mayıslarda buluşma temennisi ile nihayetlendiren Gürkan Avcı, kutlama programına katkıda bulunan TOAB üyeleri, vatandaşlar, öğrenci ve gençlere ve öğretmenlere teşekkür etti.



--





T.C. Almanya Karlsruhe Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği

Rintheimerstr. 82 76131 D - Karlsruhe

Tel: +49 721 856128 Fax: +49 721 858963



Generalkonsulat der Republik Türkei Referat für Schulwesen

Rintheimerstr. 82 76131 D - Karlsruhe

Tel: +49 721 856128 Fax: +49 721 858963



www.karlsruhe.meb.gov.tr





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 53
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1055
Toplam Tekil 4077783
IP 18.218.38.125






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu