HTF’den Ahmed Aboutaleb’e ziyaret - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









HTF’den Ahmed Aboutaleb’e ziyaret - Murat GEDİK
Tarih: 31.03.2016 > Kaç kez okundu? 1791

Paylaş


Hollanda Türk Federasyon Hollanda’nın çeşitli yerleşim yerlerinde kurulmuş olan teşkilatların Belediye Başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu sefer ziyaret edilen Rotterdam Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ahmed Aboutaleb oldu.

Hollanda Türk Federasyon Rotterdam’da Mimar Sinan Kültür Vakfı, Versaar Derneği ve Versam Derneği olarak üç binalı teşkilat tarafından temsil edilmektedir. Rotterdam Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb’i ziyaret eden ekipte Murat Gedik (HTF Genel Başkanı), Erim Uğurlu (HTF Genel Sekreteri), Mustafa Şenyürek (Versam Derneği başkanı) ve Hilal Şimşek (Versam İlkem Kadın KollarıBaşkanı) yer aldılar.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette HTF ve ona bağlı olan teşkilatların faaliyetleri hakkında genel bilgi verildi. Ayrıyeten geçen sene iki defa terör saldırısına uğrayan Versam Derneği için göstermiş olduğu ilgi ve vermiş olduğu destekten dolayı Ahmed Aboutaleb’e teşekkür edildi. Samimi bir havada geçen görüşmede Ahmed Aboutaleb ile uyum konusunda nelerin yapılabilineceği fikirler de görüşüldü.

Hollanda Türk Federasyon daha önce de Amsterdam Büyükşehir Belediye Başkanı Eberhard van der Laan’ı ziyaret etmişti.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 33
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 263
Toplam Tekil 4066397
IP 3.133.141.6






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu