Obama’ya “ObaMao” demek…Zeynure İsa - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Obama’ya “ObaMao” demek…Zeynure İsa
Tarih: 23.11.2009 > Kaç kez okundu? 4581

Paylaş


Obama’ya “ObaMao” demek…



Obama’ya “ObaMao” demek onurlu bir Amerikan president için hakarettir, küçük düşürmektir. Dalga geçmektir.

1) Çin, Mao öldükten sonra (özellikle Çin Komünist Partisi) kendi aralarında toplantılar düzenleyerek 25 sene hüküm süren bu eli kanlı diktatörün bütün foyasını, rezaletini, hatasını… ortaya çıkardı. Bütün Çin’in, özellikle Çin Komünist Partisinin yüz-abroyu dökülür… diye Mao’nun sayısız cinayetini dış dünyadan gizledi.

Mesela, o cinayetlerin milyonda birisi şu ki:

Mao, ülkesindeki aydınlar, filozofları toplayıp, eser yazdırdıktan sonra onları hemen gizlice imha ediyor, öldürüyor ama onların yazdıkları eser, makaleleri “Mao eserleri” “büyük önder Mao’nun kitapları” olarak dünyaya dağıtılıyordu…

2) Mao’nun özel doktoru karı-koca doktorlar, 1980’lerde Amerika’ya kaçıp geldikten sonra, Mao’nun özel hayatından belgesel roman yazıyor. Romanda, Mao’nun her gece köylerden getirilen 11 ve 12 yaşlardaki küçük kızlar ile yatıp kalktığı, en sevmediği şeyin duş almak, banyo yapmak olduğu, senede bir defa bile yıkanmadığı yazılıyor.

(Zaten Amerikan muhabiri Sino röportaj yaptığında, “Mao bir yandan onunla konuşurken bir yandan gömleğini çıkartıp bit bakıyor…)

5 yaşındaki çocuğun ölüm fermanını imzalayan Lenin bile “Sitan” uyguladı… ama Mao, “Bize de Lenin gibi Sitan ver” diyen Uygurları kanlı bastırdı.

1966 senesi Mao, Cumhurbaşkanıyken, Liu Şiaoçi Başbakan idi. Mao’nun bozduklarını Liu düzeltmeye çalışıyordu. Meslek okulları açıyordu.

Mao, “kültür ihtilali” çıkardı…

Sporcular (tiktakçılar, ping pongçular) Amerika kaçarken, Liu’ya: “Yürü beraber kaçalım” demiş, Liu ise “Ben bu ülkenin başbakanıyım, kaçmam” demiş.

Mao, Liu’yi 2 ay bir odaya aç susuz kapatıyor. Liu açlıktan kendi kollarını bile yemiş vaziyette ölü bulunuyor.

Çin Başbakanına bugünleri gösteren Mao, başka insanlara neler göstermez ki?

_____________

Mao’nun tek güvendiği izcisi, veliahdı, dostu Linbiyao var idi “Dünyadan, parmak ile gösterilen birbirlerine sadık samimi dostlar geçti (bir ömür sadık). Onun birisi Marks-Engilis, yine birisi “Mao ile Lin” deniliyordu.

Maalesef, Lin, Mao’nun cinayetlerinin listesini çıkartmış, onu yok etmeyi planlamış. 1970’te Lin, Rusya’ya kaçtı, arkasından kovalayan Maocular uçağı düşürdü…

3) Komünizmi, komünizmin hiçbir düşmanı bile Mao kadar rezilleştirmemiştir. (Bigünah öldürülen, açlıktan ölen milyonlardan söz etmeyelim, şimdilik onlar dursun bir kenarda) Tarlaya kocaman taş kazanlar asıldı. Rastgele ağaçlar kesiliyor. Taş kazanda kaynar su, çalışanlar kaynar suya uzun kuyruk, hangi ailenin bacasından duman çıkarsa o linç ediliyor, aç sinirli kalabalık tarafından hem de Mao’nun siyasetine uyarak.

Sadece bu mu? Tarladaki kocaman idışa (küpe) köle gibi çalıştırılan yüzlerce, binlerce top top aç-sefil insanlar sıra durarak siymesi lazım… ve öyle yapıldı.

Eğer komünizmi icat eden Marks dirilseydi, ilk olarak Mao’yu cezalandıracaktı. Elektrikli sandalye mi olacaktı, yoksa insanlıktan uzak her hüküm, her siyaset, her ferman için bir bir iğnemi sokacaktı? bilemem….

________

Sene 2009 Kasım ayının ortasında Amerikan presidenti Obama, Çin’i ziyaret etti. “Düşman olmamız gerekmiyor” mesajını verdi.

Kurnaz Çinliler Obama’ya “Obamao” demeye başladı.

Biz Amerika’yı ve presidenti Obama’yı çok çok sevdiğimiz için ve aynı zamanda Çin zalimlerinin ne mal olduğunu bildiğimiz için haksızlığa dayanamayıp, içimizdeki söz fırtınasının birkaç cümlesini ortaya çıkartmış olduk.

Bize göre Obama büyük insandır, Amerika presidentidir. Dünyadaki ezilmiş insanların, adil insanların umududur. Onurlu, gururlu, ahlak faziletli zattır. Mükemmel bir insan, yetişmiş bir insandır.

Mao ise, Uygur, Moğol, Tibet’in bağımsız topraklarına “benim” diyen yalancıdır.

Mao ve onun kuyrukları, insan etini yiyip, insan kanını içip beslenen canilerdir, onlar, Uygur, Moğol, Tibet’in soyunu yok ettikten sonra Çin ırkından başka bütün dünya halkına soykırım yapacaktır.

Zeynure İsa





Adres:

Çelebidere Yokuşu Sok.

Selçuk Apt. No: 6 Yeniköy - İstanbul

Tel (Ev) : (0212) 223 65 82

Gsm: 0536 579 45 85





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 39
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1617
Toplam Tekil 4076398
IP 18.190.217.134






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.811 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu