Utrecht Türk Kültür Merkezi 20. Olağan kongresi yapıldı - Hollanda TÜRK FEDERASYONU - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Utrecht Türk Kültür Merkezi 20. Olağan kongresi yapıldı - Hollanda TÜRK FEDERASYONU
Tarih: 10.12.2014 > Kaç kez okundu? 2669

Paylaş


Hollanda Türk Federasyon’a bağlı Utrecht Türk Kültür Merkezi 5 Aralık 2014 Cuma günü 20. olağan kongresini yeni binasında gerçekleştirdi. Kongre Kuran-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.



Oluşturulan divan başkanlığına Hollanda Türk Federasyon genel sekreteri Erim Uğurlu, divan üyeliklerine ise Hollanda Türk Federasyon genel muhasibi Sadettin Şimşek ve Utrecht Türk Kültür Merkezi eski başkanı Mustafa Güzel seçildiler.



Kongrenin açılış konuşmasını teşkilat başkanı Yavuz Çifitçibaşı yaptı. Çiftiçibaşı yapmış olduğu duygusal konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. 16 yaşından bügüne kadar teşkilatımızın değişik kademelerinde görev yaptığını ve bundan büyük gurur duyduğunu bildirdi. Bugünden itibaren ise seçilecek olan teşkilat başkanımızın ve yönetim kurulumuzun emrinde bir nefer olaraktan yer alacağını belirten Çiftçibaşı konuşmasını tamamlamış oldu. Faaliyet ve muhasebe raporunun okunmasının ardından yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu seçimine geçildi.



Yapılan seçim sonucu yönetim kurulu başkanlığına seçilen Salim Çam teşekkür konuşması yaptı. Çam geçmiş dönemlerde görev yapmış bütün yöneticilere teşekkür ederek onlardan almış olduğu bu bayrağı onlarında desteği ile daha yukarılara taşımak için her türlü fedakarlığı yapacağını bildirdi.



Hollanda Türk Federasyon adına konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Hollanda Türk Federasyon genel başkan yardımcısı Tuncay Bahtiyar ise yapmış olduğu konuşmada Hollanda’da yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Bahtiyar Hollanda Türk Federasyon çalışmaları hakkında da bilgi verip, Utrecht Türk Kültür Merkezi yeni yönetimine de başarılar diledi.



Çeşitli temaslar için Hollanda’da bulunan Mucur belediye başkanı Ali Şahin kongre katılımcılarına kısa bir selamlama konuşması yaptı.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 27
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1545
Toplam Tekil 4069466
IP 3.145.97.248






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu