8 YAŞINDAKİ TÜRK KIZINA ÇİN POLİSİ TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ - Yılmaz ŞAHİN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









8 YAŞINDAKİ TÜRK KIZINA ÇİN POLİSİ TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ - Yılmaz ŞAHİN
Tarih: 29.06.2013 > Kaç kez okundu? 4544

Paylaş


8 yaşındaki Türk kızı, Çin polisi tarafından tecavüz edildikten sonra boğularak, cesedi parçalara ayrılıp bir sokağa terk edildi. Terk eden polis hakkında tutuklama kararı alınmazken. Polis memuru görevine devam ediyor.

Geçtiğimiz Günlerde çatışmalarda Doğu Türkistan’da 27 kişinin ölümünün ardından, dün de Doğu Türkistan’ın Turfan şehrinde çıkan olaylarda 10 kişi yaşamını yitirmişti. Küçük kıza yapılan tecavüzün bu çatışmaların yaşanmasında sebeplerden sadece bir tanesi olarak gösteriliyor.

Türkistan İslam Derneği tarafından yapılan basın açıklamasında 21 Haziran tarihinde Kaşgar Belediyesine bağlı 18. Okulun 2. Sınıfında okumakta olan Doğu Türkistan vatandaşı 8 yaşındaki Uygur Türkü bir kız çocuğu, sabah saatlerinde okula gitmek için otobüs durağında otobüsün gelmesini beklerken yanına yaklaşan polis otosundaki polis memuru, ‘’seni okula götüreceğim’’ diyerek kız çocuğunu arabasına alır.

Uygun bir yere geldiğini düşünen Çin Polisi 8 yaşındaki Türk kızına tecavüz eettikten sonra öldürür. Polis arabasının arkasında cesedi saklayan Çin polisi aynı zamanda kendisi de Doğu Türkistan’ı Uygur vatandaşı olup, kominist Çin Hükümetinde Hapishanede görevli polis memuru olarak çalışmaktadır.

Yapılan otopsi sonucunda 8 yaşındaki TÜRK KIZINA tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü ve cesedinin tanınmaması için parçalara ayrıldığı sonucuna ulaşılıyor.

Türk kızına tecavüz edip, öldüren Çin polisi, yakındaki Altus belediyesine bağlı uygun bir yere cesedi atan Çin Polisi kayıplara karışıyor. Akşam eve gelmeyen kızlarını merak eden anne baba, polise giderek kızlarının kaybolduğunu bildiriyor. Kayıp kızı bulmak için hiçbir yardımda bulunmayan Çin Polisini bu kez küçük Türk kızının cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine araştırma yapmak zorunda kalıyor ve çevrelerdeki güvenlik kameralarından suçlu tespit ediliyor.

EVET SUÇLU KOMİNİST ÇİN DEVLETİNE HİZMET EDEN POLİS SAPTANIYOR VE HİÇ BİR İŞLEM YAPILMADIĞI GİBİ TECAVÜZCÜ ÇİN POLİSİ SERBEST BİR ŞEKİLDE GÖREVİNE DEVAM EDİYOR… diyen Başkan Yılmaz Şahin, uygurlu Türklerin intikam yemini ettiğini ve Tecavüzcü Çin Polisine gereğinin yapılacağını bildirdi.

Türkistan İslam Derneği





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 31
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1074
Toplam Tekil 4067208
IP 18.217.60.35






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu