Siyonist İsrail Soykırımı - Aydın Koç - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Siyonist İsrail Soykırımı - Aydın Koç
Tarih: 28.01.2009 > Kaç kez okundu? 4797

Paylaş


Siyonist İsrail Hükümeti, bağımsız Filistin Devleti’nin topraklarını işgal ederek, Hitlere taş çıkartırcasına bir soykırım başlattı. Gazze kentinde bir insanlık dramı yaşanıyor.

İsrail Ordusu çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden, havadan karadan bombalar yağdırarak, tüm insanlara ölüm saçıyor. Roma Generali Titüs’e rahmet okuturcasına, her şeyi yakıyor yıkıyor.

İsrail savaş hukukuna uymuyor, insanlara soykırım uyguluyor. Ne yazık ki, yazıklar ki, dünyadaki mevcut yirmi üç Arap devleti yöneticilerinden ses çıkmıyor. Osmanlı Devleti’ni o topraklarda istemeyenler ve ona ihanet edenler bugün İsrail Devleti’nin zulmü altında inliyor, eziliyor, bütün mukaddesatı çiğneniyor.

Demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü ilkesini kimseye kaptırmayan Avrupa Birliği ülkeleri bu soykırıma göz yumuyor. “İsrail savunma hakkını kullanıyor” diyerek bu vahşeti destekliyor. Hitler’in, Mussolini’nin, Çorçil’in vahşi Avrupa’sı Müslüman kanı içmeye doymuyor. Kızılderili soykırımcısı, zenci köle taciri, emperyalist ABD İsrail’ in baş koruyucusu ve yöneticisi olarak, Filistinlilerin katledilmesini planlıyor, Siyonist Yahudilere uygulatıyor.

Petrol üreticisi Arap devletleri, Müslümanların elindeki zenginlik kaynağı petrolü, Yahudi şirketlerine pazarlatıyor. Halkını bir hırka, bir lokma tasavvuf öğretisiyle kandırıyor. Bir devenin peşinde, kıl çadırın içinde ömrünü tamamlatıyor. Zemzem yerine, Coca Cola içip zengin ettiği Yahudi’ye tank, top, uçak alarak Filistinli Müslüman kardeşlerini bombalatıyor. Dünya üzerinde kurulu bulunan elli dört İslam devleti bir buçuk milyarı bulan Müslüman nüfusuyla, bu vahşete seyirci kalıyor.

Dünyanın her köşesinden, din, dil, ırk farklılıkları bulunan toplulukların; yaşam hakkı adına İsrail Devletini protesto etmeleri insanlık onuru adına tek teselli oluyor.

Siyonist İsrail; Hitlere söyleyecek hiç sözün kalmamıştır! Zulmünle inlettiğin o mağdurlar bir gün galip geldiklerinde ise, hiç bir hakkın olmayacaktır! Kundaktaki bebekleri, masum çocukları, savunmasız kadınları, insan hayatını kurtarmaktan başka bir düşüncesi olmayan doktorları vicdansızca öldürürken nasıl acımadıysan, sana da acımalarını beklemeyeceksin. Unutma tarih zulmün payidar olduğuna şahit değildir. “İp inceldikçe, zulüm ise kalınlaştıkça kopar.” Bu dünyadan nice Nemrutlar, Neron’lar, Firavun’lar, Hitler’ler geldi geçti, sizlerde onlardan farklı anılmayacaksınız. Filistinli Müslümanlara acımıyorsanız bari, samimi Yahudi soydaşlarınıza acıyın onları da ürettiğiniz ateşte yakıp kan gölünde boğmayın.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 41
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1297
Toplam Tekil 4069218
IP 3.145.119.199






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu