KUŞATILMIŞ CUMHURBAŞKANI (ANALİZ) - Emrah BEKÇİ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









KUŞATILMIŞ CUMHURBAŞKANI (ANALİZ) - Emrah BEKÇİ
Tarih: 01.04.2019 > Kaç kez okundu? 889

Paylaş


Türkiye'yi yönetenler; yanlarında sözde bürokratik akıl vericiler tarafından kuşatılmış olup; sermayenin, istedikleri tarafa kanalize edilmesine yol açan cenderenin içinde yer almaktadırlar.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, bu kuşatmanın tam merkezinde yer almaktadır. Yerel seçimler ile birlikte etrafında kümelenmiş ve kendisini kuşatan bu çemberi kırmalı, Siyaseten kendisine negatif olacak gidiş hatta dur demelidir.

AKP'nin sözde danışman ve akıl vericileri; sadece Liderleri Recep Tayip Erdoğan'ı değil; Türkiye'yi felakete götüre bilirler...

Sayın Cumhurbaşkanı; FETÖ'nün siyasi uzantısı olan yapıyı ve etrafındaki akıl vericiler ile uzantılarını mercek altına alıp; yerel seçimlerin sonucunu buna göre analiz etmelidir.

Türkiye'de tek bir beka sorunu vardır; FETÖ'nün Siyasi ayağıdır...

Bu siyasi ayak, kuşatılmış Cumhurbaşkanı'nın etrafında halka halinde olduğu şüphesi üzerinde dikkatlice durulmalıdır.

Aksi halde; FETÖ ile mücadele, beka söylemleri buharlaşıp gidecek olup, Türkiye ''Cemaat, Tarikat, Tekke, Zaviye'' gibi söylemlerin esaretinde eriyecektir.

1453 Nisan ayında başlayan fetih; 2019 Nisan Ayı başlangıcı ile ya etrafındaki kuşatmayı yıkacak Cumhurbaşkanına ve dolayısı ile Türkiye'ye nefes aldıracak; ya da, FETÖ'nün siyasi ayağı ile birlikte AKP pik yaptığı tırmanışından süratle aşağıya doğru inecektir...

''Sosyoloji'' önemli bir bilim dalıdır. Lakin ne muhalefet ne de iktidar partilerinin rağbet ettikleri bir kurum olmamıştır. Halkın aldığı nefesi inceleyen bilim sosyoloji, alınan seçim sonu derslerinden sonra önemsenmesi-dinlenilmesi-okunması gereken önemli bir bilimdir.

Türkiye'de, hangi siyasi ideoloji başta olur ise olsun; yönetilenlerin Türkiye misakında yaşayan tüm insanlar olduğu asla unutulmamalı. 2023 tarihine kadar, yönetim AKP'nin uhdesindedir.

Sayın Cumhurbaşkanı, etrafında öbeklenmiş ve akıl verici olarak devletimiz tarafından maaşlanan kuşatıcıların, ince (G.B.T) Genel Bilgi Toplama analizini yaptırıp; son 2 sene içinde kimlerle dirsek temasında olduklarının ayrıntılı raporlarını okumalıdır.

Yerel seçimle alınan sonuçlar, olumlu-olumsuz olmasına yönelik aklıma gelen Alexander Hamilton'un şu sözleri çok önemlidir:

''Haklı bir siyasi davaya en büyük zararı, muhalefetin acımasızca saldırması değil, yandaşlarının aptalca savunması verir.''

İşte durum bu şekilde olup, en tehlikelisi ise Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafının kuşatılmasıdır.

Balkon konuşmasında yalnız çıkmasının mesajı ise; bu gerçeğin farkında olduğuna bir işaret olarak algılana bilir...



Emrah BEKÇİ

Yazar / Yönetmen





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 44
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1347
Toplam Tekil 4067481
IP 18.117.153.38






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu