BASIN BÜLTENİ Ertuğruloğlu, Uluslararası Ziraat Mühendisleri Birliği’ni kabul etti - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BASIN BÜLTENİ Ertuğruloğlu, Uluslararası Ziraat Mühendisleri Birliği’ni kabul etti
Tarih: 29.11.2017 > Kaç kez okundu? 1122

Paylaş


Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, KKTC’ye resmi ziyarette bulunan Uluslararası Ziraat Mühendisleri Birliği (CIGR) heyetini kabul etti.

Dışişleri Bakanlığı’nda yer alan görüşmede, CIGR üyesi ve Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör, Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu’na, 22-25 Nisan 2018 tarihleri arasında Girne’de düzenlenecek “19. CIGR Dünya Kongresi” hakkında bilgi verdi.

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, KKTC olarak uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaktan her zaman mutluluk duyduklarını belirterek, bakanlık olarak kongrenin başarılı bir şekilde tamamlanması için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Ertuğruloğlu, böylesine önemli bir uluslararası kongrenin KKTC’de yapılabilmesi için Kıbrıs Türk Ziraat Mühendisleri Odası’na destek veren Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası’na da teşekkür ederek, kongrenin başarılı geçmesini diledi.

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) altında faaliyet gösteren Ziraat Mühendisleri Odası’nın davetlisi olarak KKTC’ye gelen ve CIGR üyesi ve Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör’ün başkanlık yaptığı heyetin ziyareti sırasında, CIGR Organizasyon Komitesi Eşbaşkanı Prof. Dr. Can Ertekin, CIGR Yönetim Kurulu üyesi Pedro Zazueta, Kıbrıs Türk Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Ercilasun ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Uluslararası Ziraat Mühendisleri Birliği üyesi ve Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Güngör, görüşmede yaptığı konuşmada, CIGR’nin her dört yılda bir dünya kongreleri ve konferanslar düzenlediğini, son genel kurulda ise 19. CIGR Dünya Kongresi’nin Türkiye’de, Antalya’da yapılmasına karar verildiğini, ancak daha sonra bir değişiklikle kongrenin KKTC’de, Girne’de yapılmasının kararlaştırıldığını kaydetti.

Güngör, bu çerçevede 22-25 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kongrenin “Çocuklar İçin Sürdürülebilir Yaşam” teması ile yapılacağını söyledi.



























Enformasyon Dairesi







Facebook





Twitter





Instagram





Flickr





LinkedIn





Website













Dışişleri Bakanlığı







Facebook





Twitter





YouTube





Website













KKTC Dışişleri Bakanlığı

Enformasyon Dairesi



Tel: +90 (392) 601 1800 - 01

Faks: +90 (392) 228 4847

E-Posta: pio@mfa.gov.ct.tr

Adres: Selçuklu Caddesi, Lefkoşa KKTC

via Mersin 10 / TURKEY



Twitter: @trnc_pio

Facebook: @trncpio

Youtube: KKTCDisisleri





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 73
Dün Tekil 2050
Bugün Tekil 383
Toplam Tekil 4079161
IP 3.129.39.55






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























18 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Hepiniz birer T rk Bayra s n z. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin yere d rmeyin.
(Alpaslan T RKE )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu