HTF Schiedam teşkilatı 25.yılını kutladı - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









HTF Schiedam teşkilatı 25.yılını kutladı - Murat GEDİK
Tarih: 12.10.2016 > Kaç kez okundu? 1494

Paylaş


Hollanda Türk Federasyon’a bağlı Schiedam Türk Kültür Derneği kuruluşunun 25. yıldönümü vesilesiyle düzenlediği program ile Hollanda Türk Federasyon’un yeni çalışma yılının ilk kültürel etkinliğini düzenlemiş oldu. Schiedam Türk Kültür Derneği başkanı Ahmet Öneren’in açılış konuşması ile başlayan şölende sanatçılar Ali Kınık, Zafer İşleyen ve Gökhan Tekin’in renk kattığı programa Hollanda genelinden çok sayıda katılım oldu.

Programa Hollanda Türk Federasyon yönetim kurulu ve teşkilat yöneticileri yanı sıra Avrupa genelinden sivil toplum kuruluşu temsilcileri düzeyinde de katılım oldu. Coşkulu geçen akşamda Gökhan Tekin ve Zafer İşleyen’den sonra söz alan Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik Hollanda Türk toplumuna seslenerek Avrupa Türklerinin içinde bulunduğu zor süreçte birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Türkiye’de 15 Temmuz gecesi ve akabinde yaşananların Türk milleti için zor bir sınav niteliğinde olduğunu belirten Gedik, toplum olarak bu süreci değerlendirirken devlet ve hükümet ayrımını iyi yapmamız gerektiğine değindi. Günümüzdeki gelişmeleri değerlendirirken geçmişte yapılanları da unutmamalıyız diyen Murat Gedik, Avrupa Türk toplumu için Türkiye’deki sorunların buraya birebir taşınmasının Hollanda’daki Türk toplumunun aleyhine olacağını da sözlerine ekledi. Gedik Hollanda siyasilerine ve medyasına da bu konuda hassas olmaları gerektiğini dile getirdi.

Genel başkanın konuşmasından sonra sahne alan sevilen sanatçı Ali Kınık katılımcılara eserlerinden türkü şöleni sundu. Sevilen sanatçıya eşlik eden katılımcılar akşama da ayrıca renk kattılar.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 30
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 590
Toplam Tekil 4061980
IP 18.188.40.207






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu