Versam tekrar Şenyürek dedi - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Versam tekrar Şenyürek dedi - Murat GEDİK
Tarih: 18.03.2016 > Kaç kez okundu? 1839

Paylaş


Rotterdam Versam Derneği 13. Olağan kongresini yoğun bir ilgi altında gerçekleştirdi.

Teşkilat binasında yapılan kongre şehitler için bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlatılmış oldu. Yapılan teklifler sonrası divan heyeti şu isimlerden oluştu: Erim Uğurlu (HTF genel sekreteri, divan başkanı), Murat Kaya (Maassluis Türk Kültür Derneği Başkanı) ve İbrahim Günay (Arnhem Hoca Ahmed Yesevi Derneği Başkanı).

Faaliyet, muhasebe ve denetleme raporlarının okunması ve onaylanmasından sonra teşkilat başkanı, yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulları için seçimlere geçildi. Mustafa Şenyürek’in tekrar başkan seçildiği kongrede yeni yönetim 13 kişiden oluştu.

Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Versam Başkanı Mustafa Şenyürek yapmış olduğu konuşmada yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bugün bir başarıdan söz edibilirsek bunu öncelikle teşkilatımızın Kadın Kollarına borçluyuz diyen Şenyürek gelecekte daha da güzel çalışmalara hep beraber imza atmak istediklerini belirtti.

Kongreye katılan Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik ise konuşmasında Versam Derneğinin örnek çalışmalarını dile getirerek gelecek nesillere güzel bir intiba bırakılacağından emin olduğunu söyledi.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 39
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1176
Toplam Tekil 4069097
IP 3.145.191.22






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 8.106 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu