Yalan propagandacı, Gerçek Soykırımcı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Yalan propagandacı, Gerçek Soykırımcı
Tarih: 31.08.2009 > Kaç kez okundu? 4558

Paylaş


1- Çin ve Çin yetkilileri Sahtekardır. Yalancıdır. Soykırımcıdır.

Çin’in iki sembolü var: Birisi – Ejderha. İkincisi – Sung Maymun. (72 çeşit değişen karakter)

Mesela: “Song maymun sinek olarak batılı prensesin karnına girmeyi başardı…”

Çinliler çocuklarına, Batılıları (Çin ırkından olmayanları) aşağılamayı, hor görmeyi, kandırmayı, aldatmayı, küçüklüğünden öğretirler. Sanki “Yabancılara ne yaparsan mubah… yeter ki ülken Çin’e kazandır.” felsefesinde büyütürler.

Kendileri suç işleyip başkasını suçlu gösterirler. Dünya halkını aldatmayı kandırmayı başarırlar.

1. 1980 lerde Amerika uzaydan Doğu Türkistan’ın zenginliğini fark etti. Amerika ile Uygur’un yakınlaşmasından endişe eden Çin şöyle bir senaryo hazırladı:

1985 acilen Ürümçi’de İslam enstitüsü kurdu (halbuki, Çin, Dinimizi çoktan yasaklamış, Din adamlarını öldürmüştü… Ta ilkokuldan üniversiteye kadar “Allah yoktur, bütün dinler zehirdir, esrardır…” dersleri okutuluyordu). İslam enstitüsünden mezun olan Uygur gençlerini Çin usulü hokus-pokus numaralar ile Afganistan’a Taliban yanına gönderdi. (Detaylar ayrı makalede. O çocuklarda suç yoktu. Onlar Çin’den başka bütün Dünya halkını özellikle Amerika’yı seviyordu…)

Çin, Amerika’ya, Uygur’u “kötü” gösterme senaryosunu başarıyla tamamladı.(Guantamona’daki Uygurlar işte o senaryonun kurbanları)

2. Amerika’da ikiz kuleler vurulduğunda, Çin, Doğu Türkistan’da (Uyguristan’da) çoktan domuz ağılı yapmış camileri restore ederek aniden cemaatin ibadetine açtı. Amaç Uygur’u Müslüman göstererek öldürmekti.

Aynı zamanda Çin numara yaparak, Amerika’ya “İkimiz de Terör mağduruyuz. Seni de, beni de Müslüman Teröristler öldürüyor” diye timsah göz yaşı döktü.

Halbuki hukuk, asker, silah, propaganda aletleri bir buçuk milyar nüfus… Çin’in elinde.

Uygurlar (özellikle çiftçiler… ki Uygur’un %70’i çiftçi) 360 gün köle gibi çalıştırılarak bir senelik geliri kişi başına 50 Dolar olan aç fakir, bir parça bayat ekmeği ırmağın suyuna batırıp yiyip “şükür Allahım açlıktan ölmedim…” diye şükür duası eden, elinde demirin parçası olmayan insanlardı.

3. Bush Irak’a girerken, Çin’e: “Yeşil ışık yak, beni destekle demiş” Çin de: “Bir şartla! Uygur’u ‘terörist’ ilan edersen her yönden desteklerim” demiş.

O gün bugündür, ana karnındaki bebekten tutun ta doksan yaşındaki nineye kadar 30 milyon Uygur’un hepsi teröristtir, damgalanmıştır.

Dünyada adalet var mı? Dünyanın en büyük teşkilatı Birleşmiş Milletler; zavallı Uygur’a yapıştırılan bu iftirayı yok edebilecek mi?

Bundan 20 sene önce Çin, kendi öğrencisinden 4 bini Tianmin’de tankla ezerek kıyma yaptı ve onu kazma kürekle kamyona yükleyip, gömülecek yere taşıdı.

Bunu yapan Çin terörist değil, üstelik Birleşmiş Milletlerde Konsey üyesi. (Çin’in ne mal olduğunu yani numaracılığını bildiğimiz için, olaylarda Çin’den başka hiç kimseyi suçlamıyoruz.)

Sahtekarlıkta, yalancılıkta, Dünyayı aldatmada, Çin Dünya birincisidir.

Çin “Bizde 51 azınlık millet var” diyor. Uygur, Mongul, Tibet’ten başka 48 azınlığın sadece, bayramlarda yabancı heyet geldiği zamanlarda giyecek folklor elbiseleri vardır… 1949 uncu yıla kadar var olan Mançurya devletinden eser kalmadı. Ne dili, ne “ben Mancuyum” diyen birisi… Çin azınlıkları yedi, eritti, asimile etti bitirdi.

1958 senesi, Çin’in başbakanı Cu inley (Zhou inley) Uygur Aptonum reislerinden Abdullah Zakırof’a demiş ki: “Biz bir sürü azınlık milletlerin erkeklerini, Ta… Beşikteki oğlanlarına kadar öldürdük, kestik, siz de bağımsızlık isterseniz sizi de öyle yaparız” demiş.

Çin planlı projeli soykırım yapıyor.

Biz 1949 yılında bağımsız devlet idik. 40 bin kişilik ordumuz, Ay yıldızlı mavi bayrağımız, devlet girbimiz, devlet marşımız, sınırımız, kanunlarımız var idi.

Stalin “Uygur’un bağımsız devletine özenen; benim el altımdaki Kazak, Özbek, Kırgız!.. lar, başımın etini yer, bana olay yaratır… Uygur’u Rusya’ya katarsam… Uygur beyin… hepsi bir gövde olup beni devirir… Çin’e verirsem zengin toprak… Ne yapmam lazım?.. Çin’e verirsem Çin sevincinden ebediyen benim kölem olur, böylelikle bütün Sosyal blokun dizginini kendi elimde tutacağım…” düşüncesinde Mao ile gizlice anlaşıyor.

O gün bu gündür Uyguristan’ın (Doğu Türkistan’ın) Cehennem hayatı başlıyor.

Zengin toprağın tadını alan Çin, o toprak halkını yok etmek için planlı soykırım yapıyor.

Ağlayıp doğan Uygur bebeğe, iğne vurup öldüren doktor para ile ödüllendiriliyor.

Hamile Uygur kadınlar sokakta karga tulumba; ağıl sağlık ocağı herhangi bir yerde karnındaki 4 ay – 8 ay (fark etmez) bebekler kürtaj yapılıyor. Bebekler Çin yetkilileri başta olmak üzere yeniliyor ve internete poz veriliyor. (O kasetlerden size yolladık.)

Küçük çocuklara tecavüz Çin’de çok yaygın. Bu Çin geleneklerinde var. Mao’nun karı-koca özel doktorları Amerika’da Mao’nun özel hayatından roman yazıyor onda Mao’nun her gece 11-12 yaşında değişik köylü kızlar ile yatıp kalktığı açıklanıyor.

Doğu Türkistan’da hep çocuklar kayboluyor. “Çinliler kanını almış” “Çocuğun iç organlarını çıkartarak yerine esrar doldurup Pekin’e götürmüşler…” haberleri geliyor.

2009 Haziranında Yarkent’te Çinli öğretmen ilk okuldaki 13 kıza tecavüz etmiş.

Çinli canilerin 2-3 yaşındaki çocuklara tecavüz olayı çok-çok yaygın olay oldu.

1984 lerden itibaren Çin bütün Çin ülkesinin her yerindeki (hapishanelerdeki) adi suçluların hepsini Uyguristan’a göç ettirdi. Bunlar Çin soykırımında ölüm, tecavüz makinaları olarak hükümet desteğiyle insanlık dışı cinayet kusuyor, onların gözleri, ruh haletleri insanlıktan başka her şeye benziyor…

Sene 2009. Haziranın 26 sı, gece saat 2 de Çin bölgesinde çalışan (ki onlarda Çin hükümeti tarafından zorla götürülen) işçilerden 800 Uygur. 10 binden fazla Çinli caniler tarafından linç ediliyor.

Bunu protesto ederek Ürümçi, Gulca, Kaşkar’da gösteri yapan Uygurları Çin ordusu kanlı bastırıyor. Uyguristan (Doğu Türkistan) kan gölüne çevriliyor.

Bir yanda silahlı Çin ordusu, hükümeti, polisi, bir buçuk milyar nüfus, propaganda aletleri, Çin işkencesi.

İkinci tarafta, kocası, oğlu, kardeşi öldürülen ve hapse atılan parmaklarını sallayıp Çin ordusuna ölüme yürüyen Uygur kadınları acizeler.

Bu halde bile, bir gecede 10 binden fazla Uygur erkeğini yok eden Çinliler, her zamanki alışkanlık adeti gibi, kendisini sütten çıkmış ak kaşık, Uygur’u “terörist” kasetlerini montajlayıp hiç utanmadan, kaset dağıtmaya başladı.

Bu bütün Dünya halkını aptal yerine koymak. Dünya adaletine hakaret!

Niyet soykırımken her şey bahane…

Çin hükümeti Soykırımı bazen bizzat kendi eliyle bazen başkasının elleriyle yaptırıyor.

1970’lerde idam onaylama hukukunu, Pekin her bir kasabaya verdi. (Bu Dünya tarihinde görülmemiş olay. Her ülkede merkezi hükümet onaylayan iş.) Uyguristan’daki Çinli kaymakamlar kendi inisiyatifiyle, her gün 70-80 Uygur’u kurşuna dizdi. Hikaye yazdığı için kurşuna dizilen Emincan Ekrem onların sadece birisi (Özbek yazar).

Gulca olayında ibadetini yapmakta olan kadınları hapse atıyor. Şehrin dört bir tarafına Çinli askerleri hazırlıyor. O, çoktan planlıyor, erkekler sokağa çıksın… bahanesini bulup şehri yok edeceğiz… planı.

Her oyun, her entrika, her siyaset, her göç, her olayın altında Soykırım var.

Çin planında 200 milyon Çinliyi Uyguristan’a yerleştirecek, yerleştiriyor.

Bugünlerde 30 rilisli tren yürüyor. Onlar Çin’den Uyguristan’a Çinlileri taşıyor. Uyguristan’dan Çin’e zenginlik (Altın, uranyum, kömür, demir, petrol, (petrol ayrı boruda nehir gibi akıyor) buğday, at, inek, kuzu…, bal bal arıları…)

Her sene yani bir senede taşınan altın 10 ton.

Bu kadar zengin toprakta Uygurların (çiftçi %70) senelik kişi başına geliri 50 Dolar.

Aksu bay’da açlıktan kıtlıktan halkın %80’ini öldürdü Çin hükümeti.(hububat yiyeceğin hepsini Pekin’e götürdü.) 17 yaş gençler 4 ayaklı emekleyip yürüdü, ölüleri gömecek kimse yok, başka eyaletten ayakları kelepçeli mahkumlar getirildi.

Bu olaydan sorumlu Çinli ödüllendirildi hemen Pekin’e terfi etti.

Uygurların Çin’e kız verme adetimiz yoktu.

2007 senesinden itibaren 14-25 yaş arası genç kızlarımızı mecburen Çin bölgesine seks kölesi olarak götürdüler. Milli gururumuzu, namusumuzu çiğneyen bu olay hala devam ediyor. Çok kızlar intihar etti topluca kendilerini nehirlere attı.

Uygur oğlanlarına Çinliler kedi köpeklere vurulan kısırlaştırma iğneleri, AIDS, kanser iğneleri vurdular.

Yakınki 100 yılda 35 milyon Uygur Çinliler tarafından öldürüldü.

Çinliler insan eti yiyor (sayın Amerikan yazarı Kırısteyın Taylor kitabı da hem bunu yazıyor, oradaki gerçekleri bir-bir ortaya koyuyor.)

Çinliler bizi tehdit ediyordu: “Bir gecede bütün Uygur’u mantı yapıp yersek Dünyanın sesi çıkmaz…” diye.

Gerçekten Dünyanın sesi çıkmadı.

60 yıllık müstebit Çin Komünist Partisi Dünyayı hep aldatıyor.

Doğu Türkistan meselesi Çin’in iç meselesi değildir.

Biz Çin’e komşu ayrı ülkeyiz. Elimizde 12 bin yıllık yazılı tarihimiz vardır.

Eskiden Çin seddini Çinliler kendi sınırı olarak yapmıştır.

Şu anda Dünyada komünizm yok olmuşsa komünist Cellat Stalin ile Mao’nun Uygur’un boynuna bağladığı zincir kırılmalı. Uygur bağımsızlığına kavuşmalı.

30 milyon Uygur halkı bağımsızlık istiyor. 60 yıldan beri ülkesini yağmalayan, kendisinin insanlık onuru, milli gururunu çiğneyen, insanlık dramı yaşatan, aşağılayan, neslini tüketmeye çalışan Soykırımcı Çinli’den kurtulmak istiyor.

NATO’nun hemen Uyguristan’a (Doğu Türkistan’a) gelmesini istiyor.

Eğer NATO gelmezse Çin bir Uygur’u bile hayatta koymaz.

Çin’i Birleşmiş Milletler Konsey üyeliğinden hemen kaldırmak lazım.

O kadar dosyası kabarık (İnsan haklarını çiğnemekte bir numara)... insan eti yiyen, Soykırımcı caninin büyük teşkilatta ne işi var. O derhal Soykırım Suçlusu sandalyesinde oturtulsun!

(Zaten Çin görevini kötüye kullanıyor. Birleşmiş Milletlerde masa altından sopa göstererek: “Sen Uygur’a yardım verirsen, ben senin bu… bu işlerini mahvederim… zarara uğratırım…” diyor.)

Çin Dünyanın hiçbir kanununu insanlı adaplarını tanımıyor.

Hep Dolar basıyor. Pentagon’dan bilgi çalıyor. Uygur’u yok etmek için 2000 lerde Sas mikrobunu üretti, ama kendine bulaştı.

Planında Çin ırkından olmayan bütün Dünya halkını yok etmek var.

Uyguristan’a Çin 46 defa başarılı (çok defa başarısız) Atom patlattı. Zehirlenme Çernobil’inkinden 10 misli (on misli) fazla. Bir bomba Hiroşima’nınkinden 6 misli güçlü. Dünya iklimini bozdu, kirletti.

Uygur bostanları harabe kül oldu. 10 binlerce çocuk kör, felç ölenler milyonlar sayısında. Ama Çin’de kimse gerçekten bir cümle söyleyemez. Söylerse ölür.

Dışarıdan muhabir gelemez.

Dünya Çin’in komşu ülkeleri (Uyguristan, Tibet, Mongulları) benim toprağım diye, iç işim diye kan ile beslenerek, yalan propaganda üretmesine seyirci kalacak mı?

Birleşmiş Milletler Çin’i Konsey üyeliğinden ayıklayabilecek mi?

Ya da yeniden kurulabilecek mi?

Ya da insanlık, Çin zorbalığı kendi başına gelene kadar sükut edece mi?

7 milyar içinde kan içer kızıl ejderhayı “Dur!” diyecek (Hesap ver soykırımcı!-diyecek) kaç tane korkmaz yürek insan ortaya çıkacak?

Dünyanın adaleti Çin’in kanlı ayağında çiğnenmeye mahkum mu?

Her ülke kendi menfaati, kendi nefsinden başka bir şey düşünülmezse, Çin maymunları Dünyayı pis parmağında oynatıp yok etmez mi?

Hiç mi kalmadı bugünlerde bütün Dünyayı, insanlığı, Dünyanın yarınlarını, adaletini düşünen insanlar!? büyükler?!

Yok mu Çin’in hilesine kanmayacak insanlar?

Yok mu, “Hey Soykırımcı, Durdur Soykırımı cezanı çek!” diyecek insanlar?!

Yok mu, nesli tükenmekte olan hayvanlara gösteren ilgiyi, nesli tükenmekte olan Uygur’a gösteren insanlar?

Yok mu? Doğrunun, haklının, zayıfın, aciz biçarenin, dilsizin yanında yer alan insanlar.

Vardır elbette… onlara duacıyız.. hemen görmek istiyoruz.

1. Uyguristan (Doğu Türkistan) meselesi Çin’in iç işi değildir.

Doğu Türkistan 1949’da bağımsız ülke idi. Stalin Mao gizlice anlaşma yaparak 60 sene Çin’in sömürgesi yaptı.

Komünizm yok olduğuna göre, Stalin Mao iki cellatın kararı (gizli anlaşması) etkisini kaybetmiştir.

2. Doğu Türkistan’a hemen NATO gelerek, Çin soykırımına son verilmeli.

3. Soykırım suçlusu Çin Dünya çapında cezalandırılmalı.

Şu anda 10 binlerce Uygur Çin hapishanesinde. Başka Çin işkencesinden ötürü Çin cellatları, kemik kırma yarışında özel demir sandalyede bacak, kalça, bel kemikler kırılıyor…

NATO’nun, Birleşmiş Milletlerin, Dünya halkının derhal bu insanlık dramını durdurmasını istiyoruz. Uyguristan’a bağımsızlık! Soykırımcı Çin’e ceza!





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 33
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 804
Toplam Tekil 4068725
IP 18.118.184.237






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu