Türkistan İslam derneği basın Açıklaması … - Yılmaz ŞAHİN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Türkistan İslam derneği basın Açıklaması … - Yılmaz ŞAHİN
Tarih: 04.11.2012 > Kaç kez okundu? 4479

Paylaş


ÇİN’DE KURULTAYA 5 KALA : SIKIYÖNETİM TALİMATLARI …

Çin Doğu Türkistan’da ancak savaş zamanında alınabilecek kararlara imza attı. Doğu Türkistan’lı Müslümanların Temel Hak ve Hürriyetlerini gasp ederek diktatörlük uygulamaya başladı.

Çin Kominist Partisinin 18. Kurultayı Öncesi sıkıyönetim haline geçmesi, Doğu Türkistan’lı Müslümanlardan ne kadar korktuğunu bizlere çok iyi gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda Çin’de düzenlenen Olimpiyatlara saldıran ‘’Türkistan islam Partisi’’ mücahitlerinden korkusunu her fırsatta belli eden Çin. Kurultaya 5 kala DoğuTürkistan’lı müslümanlara ‘’Uygurlar Suriye’de Savaşıyor’’ İftirası atarak ve ilan etmesede ‘’Sıkı Yönetim’’ kanunlarını devreye sokarak, Kominist Sistemin gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi.

İşte Sıkıyönetim Yasakları : 1 : Kurban Bayramı Talimatları Aynen Geçerli ( Toplu Halde Dolaşmak, Toplu ibadet Etmek, Düğün salonu ve Kamuya açık alanlarda Türban yasağı, Alışveriş merkezlerine kayıt yaptırarak girmek vb… )

2 : Uygurların Oturduğu Semtlerde Sokak Başlarına Barikatler Kuruldu.

3 : İş yerlerinin Tabelaları Fotoğraf çekilerek Fişlendi.

4 : Bıçak, Satır, Balta gibi kesici alet satan dükkanlar mühürlendi.

5 : Kurultay Bitene Kadar Kesici alet Satan Uygurlara Ağır Yaptırımlar Uygulanacak.

6 : Bakkal, Kasap, Manav gibi kesici alet kullanan esnaf denetlemeden geçirilerek kayda alındı.

7 : Çin’li yerel halkı ajan olarak kullanmak için her köşe başına dikti.

ABD’de 8 Kasım da yapılacak olan, seçimlerden sonra, 92 yıllık ‘’Çin Kominist Partisi’’nin 18. Kurultayı toplanacak. Bu kurultayın akabinde Kafir Çin Yönetimi Yenlenecek, yerleri boşalan kafirlerin yerlerini, diğer kafirler alacak.

Her 10 yılda bir liderini yenileyen Çin, Şimdiki lider Hu Jintao’nun yerine 1953 doğumlu Xi Jinping geçirecek. Tamamen formaliteden ibaret olan, Kominist Parti Kurultayın da Yeni lider, üst düzey dar bir grup tarafından önceden belirlenecek. Delegeler el kaldırarak bu kararı onaylayacak. Çin’de nöbet değişimi işte böyle gerçekleşiyor.Sonra yeni lider ve 25 kişilik politbüro içinden 9 kişilik bir komite ülkeyi yönetiyor. 2022’de liderler yine değişecek.

Doğu Türkistan muhabirimiz : Gölge Adam Çin’de ki 18. Kurultay Hazırlıklarını Yazdı. Muhabirimizin can Güvenliği için , kimliğini açıklayamıyoruz…



Türkistan İslam Derneği

Başkan : Yılmaz ŞAHİN





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 37
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 1115
Toplam Tekil 4074391
IP 18.118.184.237






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu