GAZETECİ YAZAR DİASPORACI ELNUR ELTÜRK’TEN TAD’A ZİYARET - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









GAZETECİ YAZAR DİASPORACI ELNUR ELTÜRK’TEN TAD’A ZİYARET
Tarih: 10.08.2012 > Kaç kez okundu? 3229

Paylaş


Azerbaycanlı gazeteci ,yazar ve gönüllü diasporacı Elnur Eltürk, Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şubesini ziyaret etti.

Dernek başkanı Serdar Ünsal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ünsal, derneklerinin kuruluş amaçlarını anlatarak amacımız Türkiye Azerbaycan kardeşliğini ileri seviyeye çıkarmak,her alanda geliştirmek,Yıllardır her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Ermeni diasporasına karşı mücadele etmektir.Bunun için gönüllü olarak çalışıyoruz.Ermeni yalanlarını Türk toplumuna anlatıyoruz. Türkiye ve Azerbaycan’ın her konuda sesi oluyoruz. Azerbaycan ve Türkiye diasporaları birleşse ittifak yapsa beraber hareket etse Hür dünya Ermeni yalanlarına az inanacak ”dedi.

Azerbaycanlı gazeteci ,yazar ve gönüllü diasporacı Elnur Eltürk’te”Bu derneğin Iğdır’da kurulu olması güzel bir olaydır. Türkiye’nın sonunda Ermenistan ile komşu bir şehirde diaspora çalışması yapmak Ermeni yalanlarını dile getirmek sevindiricidir .Biz Türkler bu tür sivil toplum kuruluşları kurarak Ermeni diasporasına karşı mücadele etmeliyiz. Ermeniler her fırsatta her yerde kurdukları diaspora teşkilatları ile Türkiye ve Azerbaycan’ı karalayan çalışmalar yapıyor. Hür dünyada buna inanıyor. Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olduğunuz için, dernek üyeleriniz kutluyorum başarılar diliyorum ”dedi.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 30
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 1150
Toplam Tekil 4062540
IP 3.137.192.3






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu