BAŞBAKAN SİİRT'TE: ENİŞTENİZE SAHİP ÇIKIN! WIKILEAKS BELGELERİNE GÖRE, İSVİÇRE’ DE OLDUĞU İDDİA EDİLEN, 7 Milyar DOLARLA TÜM İŞSİZLERE İŞ SAHASI AÇALIM, BANA VERDİĞİNİZ SÖZÜ DE TUTMUŞ OLURSUNUZ; NE DERSİNİZ? - Prof. Dr. Mehmet ERDAŞ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BAŞBAKAN SİİRT'TE: ENİŞTENİZE SAHİP ÇIKIN! WIKILEAKS BELGELERİNE GÖRE, İSVİÇRE’ DE OLDUĞU İDDİA EDİLEN, 7 Milyar DOLARLA TÜM İŞSİZLERE İŞ SAHASI AÇALIM, BANA VERDİĞİNİZ SÖZÜ DE TUTMUŞ OLURSUNUZ; NE DERSİNİZ? - Prof. Dr. Mehmet ERDAŞ
Tarih: 14.12.2010 > Kaç kez okundu? 3917

Paylaş




Bayram değil, seyran değil enişteleri Siirt’ lilere neden imdat dedi? O da anladı demek WIKILEAKS in asıl hedefinin kendisi olduğunu. Başbakan ın İsviçre hesaplarında olduğu iddia edilen 7 milyar doları, kendisini hapis cezasına rağmen güvenoyu verip Milletvekili seçen, Siirt’ li seçmenlere bağışlamasını, fabrikalar kurmasını, işsizlik sorununun çözümü için yatırım yapmasını öneriyorum. Ben de kendisine karın tokluğuna danışmanlık yapacağımı, 7 Milyar dolarla Türkiye de ki tüm işsizlere iş sahası açabileceğimi iddia ediyorum.

Başbakan kendi kendini çok zor duruma düşürüyor. Durup dururken bu kış şartlarında Siirt e gidip te ‘ Eniştenize sahip çıkın’ denilir mi, Allah aşkına? Demek ki korktuğu bir şeyler var, başa döndürülecek de ondan Siirt e gitmek ihtiyacını hissetti bu karda kışta! Siirt e de inememiş uçağı da Batman a inmiş. Ya Karayolunda kaza yapsaydı, ülke ne yapardı Başbakan sız?



Üzülüyorum, ‘One Minute’ şovu ile tüm dünyada meşhur oldu, ama Mavi Marmara gemisiyle bile bile insanları ölüme göndermesi, İsrail in saldıracağını bildirmesine rağmen Kruvazör refakati vermemesi büyük ihmal değil miydi?



Bu canların hesabını kim verecek? Türk kanı Filistinli nin kanından daha mı değersiz ki? Başbakan a yakın çevresiş artık gerçekleri bir bir anlatmalı uyarmalı, yol yakınken dönmeli. Aksi halde ya Menderes in ya da Özal’ ın akibetinden kurtulamayacak. Tam da Millet, Allah Peygamber dinden imandan bahseden, uğruna ölümü bile göze alacağı birini bulmuşken, yeniden ekonomik ve toplumsal sarsıntı yaşanacak, yazık değil mi?



Siirt’ liler lütfen Eniştenize sahip çıkın bakın sizden nasıl da yardım istiyor, imdat istiyor! Koşun imdadına! Tüm AKP liler kenetlenin Başbakan ı yalnız bırakmayın. Her an yeniden baygın ve bitap düşebilir, uçak çarpabilir araba da mahsur kalabilir. Her şey olabülüü!



Halkın dilinden ve nabzından iyi anlayan, iyi hatip bir Başbakan gördük. Varsın diplomasi tecrübesi, bilgisi, lisanı olmasın canım. Ne olur, yabancılar Türkçe öğrensinler, ya da kendisinin bana yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda, ellerini havaya kaldırıp söylediği gibi,



- Boş verin ya tercüman kullansın! Ne olur dünya mı batar; sekiz yıldır İngilizce bilmeden ABD Başkanlarıyla nasıl konuşuyor, takır takır anlaşıyor değil mi?



Recep Tayyip Erdoğan adının uzunluğu bir yana, Türkiye de en uzun süre tek başına siyasi iktidarda kalmış, ama verdiği hiçbir sözü tutamamış bir Başbakan değil mi? Ne oldu Dokunulmazlıkların kaldırılması, ne oldu YÖK ün kaldırılması, ne oldu Başörtüsü? Hepsinin üstü örtüldü, eski çamlar bardak oldu değil mi? Deveye diken misali, Türk milletine de söz ver tutma, önemli mi? Muhim mi? Canım bizim rahmetli KEL li Mehmet Çakır ve Dr. İsmail İlhan’ın ifadesiyle! Hani hem laik hem de Müslüman olunmaz dı? Kendisi nasıl da oldu değil mi? Başbakan müthiş adam rüzgar fırtına şimşek hızıyla dönüveriyor sözlerinden! Siirtliler aman yardım edin Eniştenize! Canın sağolsun deyin alın bahşiş olarak 7 Milyar doları. Bir İşsizlik ve Yatırım Fonuna devreder, tüm işsizlere iş bulur, dualarını alırız şı kışta kıyamette! Garipleri sevindirmek sevaptır. Sevaplarla günahlarınız ortadan kalkar, silinir. Hıristiyanlar gibi Hz. Muhammed de sizin yerinize kurban olur, tüm günahlarınız da böylece aff olur, biter! Ne güzel değil mi?

Seçen razı seçilen razı! Alan razı veren razı! Yeter ki işsizler iş bulsun! ABD’ liler de razı olur kimbilir, takarlar Başbakan ın fişini, bitirmezler işini!

İşsizlik en büyük adaletsizlik değil mi?

Hem Başbakan işsiz mi kalır canım, çoluk çocuğu da kalmaz hepsi han hamam gemi firma sahibi sermayedar oldular nasılsa? Bunun da bir zekatı olur elbet o sözü edilen 7 Milyar dolar, işsizlik ve yatırım fonuna devredilirse?



MÜSİAD kongresinde kulaklarımla duydum gözlerimle gördüm, şahit oldum:



-‘Ben faiz gerçeğini Başbakan olduktan sonra öğrendim’ dedi:



Başbakan dürüst, ne kadar cahil olduğunu bile kendisi açıklıyor kamuoyuna. O kadar yıl namaz kıl, Müslümanım de, sonra da Faiz gerçeğini Başbakan olduktan sonra öğrendim de kürsüden tüm dünyaya ilan et! Olacak iş midir bu?



Siirt l iler Eniştelerine sahip çıkmalıdır. Devlet Bahçeli bile, meydanlardan ip atmak yerine, büyülenmiş gibi ‘ Wikileaks’ internet sitesine karşı AKP yi tutmak vatanı sevmek demektir’ demedi mi? Başbakan yalnız partisindeki 347 Milletvekilini değil, CHP ve MHP dahil BDP yi bile İmralı daki Öcalan ı konfor içinde yaşatıp efsunluyor, istediğini yaptırıyor söyletiyor. Ama biz PKK ile görüşmeyiz diyor. Nasreddin Hoca kurnazlığı ile,



- Eşeğe inanıyorsunuz da bana neden inanmıyorsunuz demek istiyor?



Böyle Başbakan görmedi Türkiye, artık göremez de!



Siirt’ liler aman ha Eniştenize sahip çıkınız!

Siz getirdiniz başımıza siz koruyunuz eski stratejik ortağı ABD ye karşı!



Aman ha kullandılar yeterince, süpürüp deliğe filan atamasınlar Eniştenizi! Hapis bile yattı, o kadar yolsuzluk dosyalarını aştı, Askerleri kuzu gibi yaptı.



Özal gibi aradan on yıl geçtikten sonra anlayacak bu millet, Başbakan ının kıymetini:

Kimbilir belki onun da mezarını bile açarlar maazallah!



Siyasetçiler zaten personelci ve levazımcılar gibi hiç de iyi anılmazlar nedense? Kim ne derse desin, ne kadar çalışırsa çalışın, Millet in gözünde siyasetçi, hep yalancıdır.



Bunun bir sebep sonuç ilişkisi olmalı değil mi?



Başbakan İsviçre Bankalarından yazı filan almasın, İşsizliğe karşı 7 Milyar dolarlık borç harç yatırım yapsın da vatandaşında yüzü gülsün.



Nasılsa, bal tutan parmağını yalar değil mi?

Eh vatandaş da iş aş bulunca duymaz, sormaz bile o 7 Milyar doların ne olduğunu. Ehh nasılsa Sayıştay Kanunu da değiştirdiler, HSYK na istediklerini atadılar, Anayasa mahkemesine de! .Ne yüce divan kaldı, ne hesap soracak, ihtilal yapacak asker? Hepsi Ergenekon ya da Balyoz dan içerde değil mi?



Haaa bak Allah ı kandıramaz onun hesabından kaçamaz ama?



İşte o da bu millete bu kadar iyilik yeter de artar bile!

Deveye diken, Deyyus a ….. misali!











Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 33
Dün Tekil 1579
Bugün Tekil 266
Toplam Tekil 4063236
IP 18.219.236.62






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























8 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Ba ka dile uymaz anan n sesi, Her s z n ararsan vard r T rk esi
(Ziya G KALP)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu