İRAN ADLI ÜLKE BOZMASI - Ozan ÜNSAL - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









İRAN ADLI ÜLKE BOZMASI - Ozan ÜNSAL
Tarih: 06.06.2010 > Kaç kez okundu? 4830

Paylaş


Haykırışımızı kulaklara ileten Allah’a hamd olsun. Ve vesile olan arkadaşlara da teşekkür ederiz..



Ve hemen konumuza geçelim. Neden milliyetçi muhafazakar arkadaşlarımız İran’ı sever ve Ahmedi Nejat’ı kahraman olarak görür?



Çünkü İran ABD ile ; yani emperyalcılıkla mücadele etmektedir(!?) Bu kuklalaştırılmış sözde İslam öncüleri , ilk önce kendi halkını yüce İslam’dan soğutmuş ,milyonlarca Azeri ile Allah(c.c) ‘ın arasına girmiş ,bu sayede onların ahlaki ve milli değerlerini ellerinden almayı planlamışlardır. ‘Çivi çiviyi söker’ denklemiyle emperyalcılığa karşı emperyalcılıkla yola çıkmış, Osmanlı’nın emperyalcılığına özenirken ,kapitalist ve zulüm emperyalcılığını kendilerine yol edinmişlerdir.



Biz de bu bilinmeyen veya unutulan gerçeği sizlere bildiriyoruz.



Ahmedi Nejat İstanbul’u ziyaret ederken onun elini öpen gerizekalı ırktaşlarımız yüzünden , bu mesele İran basınına ‘ Türk’ler bizim elimizi öper..’ şeklinde geçmiş ve geçmişten bu güne İranlı köpeklerin sloganlaştırdığı ; tövbe haşa ‘eşek Türk’ler tövbe haşa söylemi İran’da dilden dile düşmüştür.



Bu vesileyle biz de yıllardan beri sloganlaştırılan bir sözü tekrar etme gereksinimi ile ‘Türk’ün Türk’ten başka dostu yok!’ diyoruz. Otuz milyonu aşkın güney Azerbaycanlının feryadını sizlere duyuruyoruz.



Beyler, efendiler ; eğer kutlu Türkiye’de milliyetçilik sönerse bilin ki o kutlu ülkede yani İran’da , yani Güney Azerbaycan’da otuz milyonu aşkın Türk evladı ya arabesk var olacak ; ya da Türküleriyle tarihe bile gömülmeden unutulacaktır..Bizlerin de en azından bu bilgiyi paylaşmamız gerekmekte , en en azından namazlardan sonra onlara da bir dua yollamamız gerekmektedir.



Orada; işkenceyi vacip kılan Ayşa yerine Ayşe demeler…

Orada; sınır kapılarında çekilen hatıra fotoğraflarına el koymalar…

Orada; uyuşturucu ve ucuz içkilerle ahlakı yok olmaya yüz tutmuş Türk evlatları..

Orası İran

Orası Güney Azerbaycan

Orası Türk yurdu!!

Kendine gel!







Ozan Ünsal













Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 24
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 162
Toplam Tekil 4066297
IP 18.189.170.17






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu