Dordrecht’te kongre heyecanı - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Dordrecht’te kongre heyecanı - Murat GEDİK
Tarih: 30.12.2019 > Kaç kez okundu? 823

Paylaş


Dordrecht Ayasofya Cami Teşkilatı 10. kongresini gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu kongrede, yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulları oluşturuldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, şehitler için bir dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede divanın oluşumuna geçildi. Divan kurulu şu isimlerden oluştu: Hollanda Türk Federasyon Genel Sekreteri Erim Uğurlu (başkan), Rotterdam Versam Başkanı Mustafa Şenyürek (üye) ve Rotterdam Mimar Sinan Başkanı Aşır Aydın (üye).

Dordrecht Teşkilat Başkanı Şükrü Durkut’un açılış konuşmasından sonra, faaliyet ve muhasebe raporları okundu ve üyelerin onayına sunuldu. Yapılan seçimler sonrası yeni başkan, yeni yönetim, disiplin ve denetim kurulları oluşturuldu. Yapılan seçimler sonrası teşkilat başkanlığına seçilen Ziya Safrantı teşekkür konuşmasını gerçekleştirerek yapılması düşünülen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve görevi teslim eden eski teşkilat başkanı Şükrü Dutkut ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Kongrenin son konuşmacısı olarak kürsüye gelen Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik ise yapmış olduğu konuşmasında Türk Federasyon’un projeleri hakkında bilgi verdi. Gedik, özellikle Hollandaca yayınlara önem verilmesini dile getirerek, yaşamış olduğumuz Hollanda’da kültürel faaliyetlerimizin yanı sıra Hollanda’nın genelini kapsayan faaliyetlerin de yapılması gerektiğini duyurdu.

Kongre slayt gösterisi ile son buldu.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 27
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1382
Toplam Tekil 4069303
IP 18.220.81.106






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.120 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu