Nogay Türklerinden teşekkür ziyareti - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Nogay Türklerinden teşekkür ziyareti
Tarih: 29.03.2019 > Kaç kez okundu? 925

Paylaş


Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik ve Genel Sekreter Erim Uğurlu tarafından kabul edilen Hollanda Nogay Türkleri Vakfı Gençlik Kolları, Türk Federasyon’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Nogay Türkleri gençleri genel başkan Murat Gedik’e kalpak ve Hollanda Nogay Türkleri Vakfı’nın tabağını hediye ettiler.

Ziyarete Hollanda Nogay Türkleri Vakfı Başkanı Orhan Demirci, Gençlik Kolları Başkanı Çağrı Kutlu ve gençler katıldılar.

Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette, Türk dünyası ve yapılacak olan faaliyetter hakkında istişare edildi.

Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik yapmış olduğu konuşmasında, her zaman teşkilatlarının Nogay Türkleri ve diğer Türk topluluklarına açık olduğunu belirtti. Murat Gedik, “Sizler bu ziyareti bir teşekkür ziyareti olarak kabul etseniz de, bizler, Hollanda Türk Federasyon olarak Türk dünyası ile ilgili çalışmalar yapanlara elimizen geldiği kadar yardım etmeyi kendimize bir görev olarak kabul ederiz. Hollanda’daki Nogay Türkleri ve diğer Türk topluluklarının temsilcileri ile inşallah var olan bağımız ve gerektiğinde ortak çalışmalaraımız her zaman devam edecektir. Aynı kaderi paylaşan kişileriz.” dedi.

Ziyarete gelen Hollanda Nogay Türkleri Vakfı Gençlik Kolları mensuplarına, Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik tarafından kitaplar hediye edildi.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 69
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 715
Toplam Tekil 4073991
IP 18.219.236.62






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu