Savaş mağduru çocukların yüzünü güldürdüler - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Savaş mağduru çocukların yüzünü güldürdüler
Tarih: 30.09.2018 > Kaç kez okundu? 415

Paylaş


AA - Kilis - 30 Eyl 2018 09:30





Kategori: Genel





Savaş mağduru çocukların yüzünü güldürdüler





Kilis'teki Elbeyli Konaklama Merkezi'nde kalan Suriyeli çocuklar, "Sınırsız Şenlik" etkinliğiyle gönüllerince eğlendi.





KİLİS (AA) - Uluslararası Mülteci Hakları Derneğince (UMHD) Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Sınırsız Şenlik", Kilis'teki Elbeyli Konaklama Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikle sona erdi.

UMHD gönüllüleri, şenlik kapsamında Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan bölgelerde düzenlenen etkinliklerin ardından Kilis'teki Elbeyli Konaklama Merkezi'ne geldi.

Merkezde çeşitli etkinlikler düzenleyen gönüllüler, çocukları eğlendirdi.  

Suriyeli çocuklar, kendileri için hazırlanan sokak oyunları, çocuk tiyatrosu, ateş püskürtme ve sihirbazlık gösterilerini heyecanla izledi.

UMHD Genel Başkanı Uğur Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 gün önce başlayan ve her gün başka bir bölgede gerçekleştirilen şenliğin bugün itibariyle sona erdiğini söyledi.

Son 2 günü Kilis'teki kamplarda kalan Suriyeli çocuklarla birlikte geçirdiklerini anlatan Yıldırım, "Hem Türkiye hem Suriye tarafında çocukların yüzleri bir nebze olsun gülsün diye buralara geldik. Mutluyuz, huzurluyuz daha yapacağımız ve yapmamız gereken çok şey var." diye konuştu.

Yıldırım, dünyadaki sivil toplum kuruluşlarının bölgeye yardım eli uzatmasının şart olduğunu, bu sayede savaş mağduru çocuklarının geleceğinin düzgün şekillenebileceğini kaydetti. 











Muhabir: İzzet Mazi

Yayınlayan: Arif Konak





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 39
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1316
Toplam Tekil 4076097
IP 3.131.110.169






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.406 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu