ENDİŞE – MERAK - Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ENDİŞE – MERAK - Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK
Tarih: 25.08.2018 > Kaç kez okundu? 651

Paylaş


Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin… Günler sayılmalı elbette... Neticede gelecek de gelecek.



Evet, evet… Bize düşen görev: Gayret... Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin… Ya olacağız ya da öleceğiz...



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin… Zamanın hükmünü icra etmediği an yoktur ve olmayacaktır da…



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Gün doğar, gün batar, ama inanıyorum ki, ‘ebed’ bizimdir...



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin… Saatin durmuş olması zamanın da durmuş olduğunu göstermez…



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Hani demem o ki; unutulanlar, hiç bir zaman unutanları unutmazlar...



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Bir gün gelecek, gelecek de gelecek ve ondan sonra hiç bir şey gelmeyecek…



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Bugün davetliler listesinde yoktuk, ama davet edilecekler listesinde kesin varız...



Evet, evet... Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Beşeriz, şaşarız, yanlış yaparız, hata yaparız... Yaparız da yaparız, neticede beşeriz.



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin… ABD batacak, elbette batacak... Hiç bir zalim ilâ nihaye, sonsuza kadar yaşayamaz!



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Toplumda temel bulamayan görüşler ve hareketler, haklı bile olsalar, iktidar olamazlar!



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Kafalarını 'mahallilikten' (yerellikten) kurtaramayanlar, hiç bir zaman ‘evrensel’ düşünemezler.



Evet, evet... Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Hiç ikna etmek için hiç vakit de kaybetmeyin; görmek istemeyenler hiç bir zaman görmezler.



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Dünyadaki kötülüklerin kaynağı, hiç ortalıkta görünmeden saman altından su yürüten İngilizlerdir.



Evet, evet... Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin… Şu âlemde bazı insanlar vardır 'zurnanın son deliği'dir, bazıları da vardır ki delik bile değildir.



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Kaza da geçirseniz, intihara da kalkışsanız, hasta da olsanız, ölüm genelene kadar, hiç kimse ölmeyecek.



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Rant, çıkar, menfaat, mevki ve makam beklentisi olmayanlar, haksızlık ve yanlış icraatlara karşı taviz vermezler.



Evet, evet… Hiç endişe etmeyin. Merak da etmeyin... Bugün de, bu saate kadar, ötelere davet gidenler gitti; kendilerine bir süre daha zaman verilenler, davet zamanlarını bekleyecekler...





Evet, evet…

Hiç endişe etmeyin.

Merak da etmeyin...





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 29
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1596
Toplam Tekil 4067731
IP 3.15.3.154






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu