BASIN BÜLTENİ “Farklı bir süreç için çalışılacak” - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BASIN BÜLTENİ “Farklı bir süreç için çalışılacak”
Tarih: 06.08.2018 > Kaç kez okundu? 897

Paylaş


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin dış politikadaki ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planını kamuoyuyla paylaştı.

Erdoğan'ın, "Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı" toplantısında açıkladığı ilk 100 günlük hedefte, dış politikayı ilgilendiren 22 madde yer aldı.

Kıbrıs konusuyla ilgili maddede şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye'nin milli davası Kıbrıs'ta bugüne kadarki çabaların Rum tarafının tutumu yüzünden sonuçsuz kalması ışığında farklı bir süreç̧ için çalışılacak. BM Genel Sekreteri Ada'daki gerçekler hakkında bilgilendirilecek ve ikna edilmesi çalışmaları devam ettirilecek.”



Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Esenyel, “Amforht elçisi” olarak atandı

Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, Dünya Turizm Eğitimi ve Konaklama Birliği (AMFORHT) elçisi olarak atandı.

Esenyel konuyla ilgili açıklamasında şunlara yer verdi:

“2009’da üyesi olduğum, 2014’te başkan yardımcılığına seçildiğim dünyanın en prestijli turizm birliklerinden biri olan AMFORHT beni onurlandırdı. Birleşmiş Milletler tarafından kurulan ve seçkin insanların oluşturduğu AMFORHT’a elçi olarak atanmam ülkenin temsiliyeti için de önemli bir adım. AMFORHT’ta ortaya koyduğumuz çalışkanlığın ve işbirliğinin Başkan Philippe François ve Yönetim kurulu tarafından takdir edilmesi, istenirse Kıbrıslı Türkler olarak neler başarabileceğimizin en büyük kanıtı.”

Esenyel, AMFORHT çatısı altında ülkemiz ve Türkiye turizm pazarını duyurmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.



Turizm Bakanlığı Bursa’da tanıtım etkinliği gerçekleştirecek

Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Türk Hava Yolları ( THY) işbirliğinde Bursa’da 6-8 Ağustos tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs tanıtım etkinliği düzenleniyor.

‘Kuzey Kıbrıs Tanıtım Günleri” ekinliğine, Turzim ve Çevre Bakanlığı, THY, KITSAB, KITOB, Sağlık Turizmi Konseyi, KITREB yetkilileri ve sektör temsilcileri katılacak.

Workshop ve B2B toplantılarının da yer alacağı program kapsamında Bursa tanıtımına özel hazırlanan sunumlar da yapılacak.

Pek çok sektörde olduğu gibi turizmde de “marka” olarak algılanmanın rekabet avantajı yarattığı bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs’ın marka kimliğini geliştirmek ve güçlendirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Ataoğlu, “Amacımız, Kuzey Kıbrıs’ın başta Anavatan Türkiye’de olmak üzere dünyada, doğru algılanmasını sağlamaktır” dedi.













Enformasyon Dairesi







Facebook





Twitter





Instagram





Flickr





LinkedIn





Website













Dışişleri Bakanlığı







Facebook





Twitter





YouTube





Website













Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Başbakan Yardımcılığı ve

Dışişleri Bakanlığı

Enformasyon Dairesi



Tel: +90 (392) 601 1800 - 01

Faks: +90 (392) 228 4847

E-Posta: pio@mfa.gov.ct.tr

Adres: Selçuklu Caddesi, Lefkoşa KKTC

via Mersin 10 / TURKEY



Twitter: @trnc_pio

Facebook: @trncpio

Youtube: KKTCDisisleri





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 32
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 123
Toplam Tekil 4068045
IP 18.218.127.141






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu