"Mihriban'ın Şairi Abdurrahim Karakoç...” ÖZEL BİR ETKİNLİKLE ANILIYOR!.. - Cafer VAYNİ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









"Mihriban'ın Şairi Abdurrahim Karakoç...” ÖZEL BİR ETKİNLİKLE ANILIYOR!.. - Cafer VAYNİ
Tarih: 19.02.2018 > Kaç kez okundu? 671

Paylaş


"Mihriban'ın Şairi Abdurrahim Karakoç...” ÖZEL BİR ETKİNLİKLE ANILIYOR!..



Türk edebiyat tarihinin önemli şair ve söz yazarlarından Abdurrahim Karakoç, 22 Şubat Perşembe günü, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek bir panel ve bir dizi etkinlikle anılacak.

İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü’nün katkılarıyla Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan “Mihriban’ın Şairi Abdurrahim Karakoç” başlıklı panel, saat 13.00’te başlayacak.

Oturum başkanlığını İLESAM İstanbul Şube Başkanı Cafer VAYNİ’nin yapacağı panelde; Abdurrahim KARAKOÇ’un oğlu Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enderhan Karakoç, şair ve yazar Özcan ÜNLÜ, araştırmacı ve yazar Hayrullah ERASLAN ve Ataköy Atatürk Ortaokulu Müdürü Acem Yıldırım birer konuşma yapacak.

Panelde Mihriban, Hâkim Bey, Ben Hep Seni Düşünürüm, Sılada Sılasız Kaldım ve Unutma gibi onlarca şiiriyle unutulmaz eserlere hayat veren Abdurrahim Karakoç’un şiir ve düşünce iklimi çeşitli yönleri ile ele alınacak.

Panelden sonra Ataköy Atatürk Ortaokulu öğretmeni Nihat KELEŞ’in sazı eşliğinde öğrencilerden Semanur SADE, Senanur Belma AĞCABAY,Esma ERYILMAZ ,Nisa ÖZKAN ve Ayça Nil DİVRİK Abdurrahim KARAKOÇ’tan şiirler okuyacaklar.

Sunuculuğunu da Ataköy Atatürk Ortaokulu öğretmeni Aysun KOÇAL’ın yapacağı "Mihriban'ın Şairi Abdurrahim Karakoç...” özel etkinliği Ataköy Atatürk Ortaokulu Müzik öğretmenleri Sariye TÜKEL ve Murat LEBUT’un hazırlamış olduğu, sazları ile Savaş KARAMAN ve Nihat KELEŞ’in eşlik edeceği Ataköy Atatürk Ortaokulu okul korosunun seslendireceği Abdurrahim KARAKOÇ’tan şarkı ve türkülerle sona erecek.

Etkinlik kapsamında ayrıca, 13 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen “133. Doğum Yılında Yahya Kemal Beyatlı” etkinliği kapsamında düzenlenen yazı, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın tarafından ödülleri takdim edilecek.

Program halka açık ve ücretsizdir.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 29
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1212
Toplam Tekil 4067346
IP 3.141.47.221






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 2.503 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu