İRAN'ı KARIŞTIRAN SİYONİSTLER ve ABD'nin "BÖL-PARÇALA-YÖNET VE YUT" SİYASETİDİR - Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









İRAN'ı KARIŞTIRAN SİYONİSTLER ve ABD'nin "BÖL-PARÇALA-YÖNET VE YUT" SİYASETİDİR - Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL
Tarih: 03.01.2018 > Kaç kez okundu? 1437

Paylaş


İran'daki olayların sebepkarı ABD, İsrail ve siyonistlerdir. Bu ABD'nin "böl-yönet-parçala-yut" siyasetidir. Akılları sıra İran'ı parçalayıp, bölük pörçük edip sonra kan gölüne çevirecekler. Sonra da bölgeye yine silah satacaklar. Siyonistlerin hedefi şimdi de İran'dır, Suriye'de, Irak'ta ve Arap Baharıyla tüm OrtaDoğu'da yaptıklarını şimdi de İran'da yapmaya çabalıyorlar. İran'ı karıştıranların hepsi siyon ajanlarıdır, ABD casuslarıdırlar. Türkiye'de de darbe planlayan 15 Temmuz'da yine siyon köpekleri ve ABD idi. Ama elhamdülillah bastırıldı, şimdi de İran'ı hedef seçtiler. İran devleti çok eski devletçilik geleneğine sahip bir devlettir. İran'ın Safevi-Azerbaycan'a dayanan, ondan da eskiye giden, Persler ve Medler Medeniyetine dayanan en az 7 bin yıllık devletçilik geleneği bulunmaktadır. 250 yıllık tarihi olan ABD ve 1948'de kurulan İsrail 7 bin yıllık tarihi olan Azerbaycan'a ne yapabilir?



Uydurmaları da şudur, orada Türkler özgür olacak. Ulan sana ne Türklerden? Türkleri bu kadar mı seviyorsunuz? O zaman neden Türkiye'de darbe planladınız? Bunların hepsi palavradır arkadaşlar, uyanınız! Bunların Amacı Türklere özgürlük vermek değildir, Bunların amacı, Bölgedeki Güçlü İran-Safevi-Azerbaycan Devletini parçalamaktır. Devlet Bayrağında ALLAHu Ekber yazan bir devleti yer yüzünden silmeye çalışıyorsunuz. İşte Cehenneminiz olacak şimdi sizin İran.



Eyy!, Ahmak Turp, sana çok teşekkür ediyorum. Her imparatorluk kuruluş, yükseliş ve çöküş yaşar, bu siyasetin teorisidir. Şimdi ABD'yi sen çökerteceksin diye düşünüyorum. Çünkü dengesiz hareketlerin senin devletinin sonunu getirecektir!





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 41
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1254
Toplam Tekil 4069175
IP 18.222.23.119






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu