“133. Doğum Yılında Yahya Kemal Beyatlı” Özel Etkinliğine Davet… - Cafer VAYNİ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“133. Doğum Yılında Yahya Kemal Beyatlı” Özel Etkinliğine Davet… - Cafer VAYNİ
Tarih: 13.12.2017 > Kaç kez okundu? 622

Paylaş


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü’nün katkılarıyla; İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “133. Doğum Yılında Yahya Kemal Beyatlı” özel etkinliği düzenleyecek.

13 Aralık 2017 tarihinde, Çarşamba günü saat 13.00’de Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde başlayacak olan ve sunuculuğunu Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmeni Aynur MUTLU’nun yapacağı etkinlik; Kasım ayında yapılan “108. Doğum Yılında Nurettin TOPÇU” etkinliği ile ilgili yazı, şiir ve resim yarışmasında başarılı bulunan üç öğrenciye Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah AYDIN tarafından altın ve kitap seti hediye edilmesiyle başlayacak.

Daha sonra İLESAM İstanbul Şube Başkanı sosyolog Cafer VAYNİ’nin yöneteceği “133. Doğum Yılında Yahya Kemal Beyatlı” panelinde Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurullah ÇETİN, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Mehdi ERGÜZEL ile Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ramazan AY, Yahya Kemal Beyatlı ve düşüncelerini çeşitli yönleriyle anlatacaklardır.

Programın sonunda Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi tarafından Bakırköy ilçesindeki eğitim kurumları arasında düzenlenen Yahya Kemal’e Mektup Yarışması’nda başarılı bulunan öğrencilere de ödülleri verilecektir.

Kültür ile eğitimin birbirini besleyeceği ve geliştireceği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü Katkılarıyla yapılacak olan etkinlik Bakırköy’de okuyan ilk-orta ve lise öğrencileri, eğitimciler ile halka ücretsiz açık olacaktır.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 34
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1436
Toplam Tekil 4069357
IP 3.147.195.65






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.001 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu