SİYONİST İSRAİL ve TRUMP YÖNETİMİNDEKİ ABD'Yİ TURAN-SAM YÖNETİMİ OLARAK KINIYORUZ - Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL; TURAN-SAM Kurucu Genel Başkanı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









SİYONİST İSRAİL ve TRUMP YÖNETİMİNDEKİ ABD'Yİ TURAN-SAM YÖNETİMİ OLARAK KINIYORUZ - Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL; TURAN-SAM Kurucu Genel Başkanı
Tarih: 06.12.2017 > Kaç kez okundu? 1018

Paylaş


Müslümanları katletmeyi kendilerine ibadet sanan terörist ülke siyonist İsrail'i ve onların kuklası ABD'yi kınıyoruz. Kudüs ve Mescid-i Aksa Müslümanların ilk Kıblesidir. Bu şehir hem Müslümanlar, hem Hıristiyanlar hem de Museviler için Kutsal bir yerdir. ABD ve Başkanı Trump böyle mantıksız ve akılalmaz hamlelerde bulunarak ancak OrtaDoğu'da ve İslam aleminde yeni kanlar dökmek peşindedir. Ama, bu dökeceği kanların bir gün muhakkak ki, verileceğini, hesabının sorulacağını bilmelidir İsrail ve ABD ve de Trump.

Bu hamle, İslam alemine atılan kurşundur. Kudüs asla İsrail'in başkenti değildir, Trump bunu böyle bilesin, sen ve yönettiğin ülke Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanısanız da Kudüs üç kutsal din için mukaddes bir şehirdir.

***



... ey ABD! ve terörist ülke siyonist İsrail, Dünya malına sahip olabilirsiniz; ama unutmayınız ki, bu dünyada ne kadar güçlü olsanız da Kainatın sahibi Hz. ALLAH'ın da Kudreti ve Kahhar-ALLAH ismi vardır ve Allahü teala siz kafirleri, İSLAM alemine meydan okuduğunuz için ve çok şımardığınız için cezalandıracaktır.

... Yeter Müslüman kanı akıttınız, şimdi de gözünüzü Kutsal Kudüse diktiniz.



... Yazıklar olsun size...



... Dünya malına sahip olsanız da sizden güçlü bir güç vardır bu Kainatta, o da Hz. ALLAH'tır. yakında size Kahhar ALLAH adıyla nüfuz etmesi temennisiyle, ALLAH sizi kahrü perişan etsin! Zelili bimar olacaksınız. İSLAM alemine ettiğiniz bu zulümlerin hesabını inanınız ki, çok yakında vereceksiniz..



Trump ve ABD(Büyük İsrail), yine Müslümanların sinirleriyle oynamaya çalışmaktadır, aklı sıra bizim sabrımızı taşırarak bizi sinirlendirmeye çalışıyorlar. Hani sinirlenen kişi hep hata yapar ya, Sabrımızı taşırmayınız! Bu oyuna gelmemeliyiz, Soğukkanlı ama yerinde kararlar almalıyız bu oyuna karşı. Tezgahladıkları planlar kursaklarında kalmalıdır.



***



www.turansam.org



Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL; TURAN-SAM Kurucu Genel Başkanı





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 45
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1484
Toplam Tekil 4067618
IP 3.15.221.136






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu