İBB ve İLESAM'dan “108. Doğum Yılında Nurettin TOPÇU” Etkinliği… - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









İBB ve İLESAM'dan “108. Doğum Yılında Nurettin TOPÇU” Etkinliği…
Tarih: 10.11.2017 > Kaç kez okundu? 1394

Paylaş


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Daire Başkanlığı, Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü “Özel Etkinlikler” kapsamında “108. Doğum Yılında Nurettin TOPÇU” programı düzenleyecek. Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İLESAM’ın da (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) işbirliği sağlayacağı programa Yeşilköy 50.Yıl Anadolu Lisesi, Müzik Öğretmeni Hilal AKSOY yönetiminde müzik dinletisi ile destek verecek. 13 Kasım 2017, Pazartesi günü, saat 13.00’de, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde başlayacak olan program Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah AYDIN’ın yapacağı açılış konuşmasından sonra “108. Doğum Yılında Nurettin TOPÇU” paneli ile devam edecek. İLESAM İstanbul Şube Başkanı sosyolog Cafer VAYNİ’nin yöneteceği panelde; Marmara Üniversitesi öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün YILDIRIM, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman DOĞAN ile Yeşilköy 50.Yıl Anadolu Lisesi Müdiresi Hülya MESRİ, Nurettin Topçu’yu ve düşüncelerini çeşitli yönleriyle anlatacaklardır.

“108. Doğum Yılında Nurettin TOPÇU” ile birlikte her ay yapılan etkinlilerle ilgili olarak oluşturulan jüri tarafından yazı, şiir veya resim alanlarında başarılı bulunan bir öğrenci yedi ay Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından altın; İLESAM’da her ay üç öğrenciyi kitap seti ile ödüllendirilecek. Ödüller bir sonraki ayın özel etkinliğinde sahiplerine verilecek.

2017 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nden olan Vefa Ödülünün de:“İnsanın var oluşunu sadece et, kemik, kan ve maddeden ibaret görmeyip ruhun derinliklerine inen, isyanın da bir ahlakı olduğunu ve bireyin toplumda bir ahlak nizamı çerçevesinde kendine yer edineceğini anlatan, bu millete Anadolu irfanının kıymetini ve düzen kurucu ahlakını kuşanmayı telkin eden, kadim İslam ve Türk tarihini, tasavvufu ve modern dönemdeki sosyolojik gerçekliğimizi tahlil eden eserleriyle” Nurettin TOPÇU'ya, verilmesi kararlaştırıldı.



Kültür ile eğitimin birbirini besleyeceği ve geliştireceği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü Katkılarıyla yapılacak olan etkinlik Bakırköy’de okuyan ilk-orta ve lise öğrencileri, eğitimciler ile ücretsiz halka açık olacaktır.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 38
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1704
Toplam Tekil 4067839
IP 13.58.39.23






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 2.288 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu