Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesinde Düşen Helikopterle” ilgili yaptıkları basın açıklaması. - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesinde Düşen Helikopterle” ilgili yaptıkları basın açıklaması.
Tarih: 03.06.2017 > Kaç kez okundu? 831

Paylaş


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin,

“Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesinde Düşen Helikopterle” ilgili

yaptıkları basın açıklaması.

1 Haziran 2017







Türk milleti, ne hazin bir tecellidir ki, felaketten felakete koşmakta, acı üstüne acı yaşamaktadır.



Ardı arkası kesilmeden alınan kara haberlerden dolayı milletimizin gözü yaşlı, gönlü yaslı, gövdesi yanıktır.



Dün Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde Kato Dağı’nı hainlere dar eden uzman çavuşundan tümgeneraline kadar onüç şerefli Türk askerini taşıyan AS 532 COUGAR tipi bir helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra kaza kırıma uğramıştır.



Sonuç itibariyle Yarbay Songül Yakut kardeşimizin de aralarında bulunduğu onüç kahramanımız şehit düşmüştür.



Bu elim ve yürekleri kavuran kazanın, mezkûr helikopterin yüksek gerilim hatlarına takılmasından kaynaklandığı ifade edilmiştir.



Diyarbakır Lice Köyü kırsalında üç Mehmedimizin şehit, ikisinin de yaralanmasından hemen sonra Şırnak’ta vuku bulan felaket ülkemizi baştan ayağa sarsmış, milletimizi derinden yaralamış ve gönülleri yangın yerine çevirmiştir.



Şimdi vakit yurdumuzun dört bir yanında şehitlerimize son görevlerimizi yerine getirme, onların hatıra ve emanetlerine sahip çıkma vaktidir.



Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesindeki feci kaza kırımın en ufak ayrıntısına kadar incelenerek adli ve idari tahkikatla genişletilip bütün yönleriyle aydınlatılması en acil tavsiye ve temennimdir.



Nitekim sık sık meydana gelen ve evlatlarımızın şehadetine neden olan helikopter kazaları milletimizin kafasında soru işaretlerine yol açmış, kuşkuları artmıştır.



Bu itibarla her ihtimal hesaba katılarak, her iddia dikkate alınarak Şırnak Şenoba’dan Türkiye’nin üzerine düşen çığ kaldırılmalı, bundan sonra benzeri keder verici, milli vicdanları heder eden vakaların yaşanmasının önüne geçilmeli, önü de kesilmelidir.



Aynı şekilde terörle mücadele korkusuzca, kararlıca, karanlıkları yırtarcasına sürdürülmeli, caniler mahv-ı perişan edilmelidir.



Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörizmi yok edecek güçte, ihaneti yenecek inançta, milli güvenliğini temin ve takviye edecek kabiliyettedir.



Bu uğurda bir olmak, kucaklaşma hasletini canlı tutmak, milli birlik ve dayanışma ruhuna samimiyetle destek verip bağlanmak ihmal edilemeyecek önşarttır.



Milliyetçi Hareket Partisi terörizmle adı konmamış savaşa sonuna kadar destek vermeye, milletiyle, devletiyle yan yana durmaya devam edecektir.



Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum.



Vatan sağolsun, millet varolsun, hepimizin başısağolsun.



KAYNAK:

http://www.mhp.org.tr/htmldocs/mhp/4268/mhp/Milliyetci_Hareket_Partisi_Genel_Baskani_Sayin_Devlet_Bahceli__nin___Sirnak__in_Uludere_Ilcesi_Senoba_Beldesinde_Dusen_Heli.html





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 37
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 992
Toplam Tekil 4062382
IP 18.191.254.0






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu