BASIN BÜLTENİ Başbakan Hüseyin Özgürgün TC Başbakanı Binali Yıldırım ile bir araya gelecek - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BASIN BÜLTENİ Başbakan Hüseyin Özgürgün TC Başbakanı Binali Yıldırım ile bir araya gelecek
Tarih: 02.01.2017 > Kaç kez okundu? 913

Paylaş


Başbakan Hüseyin Özgürgün ile TC Başbakanı Binali Yıldırım bugün bir araya gelecek.

Yıldırım ile Özgürgün, Ankara’da Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek.

Yıldırım ve Özgürgün, Kıbrıs müzakere süreci, Türkiye ile KKTC arasındaki ikili ilişkiler hakkında görüş alışverişinde de bulunacak.



Cumhurbaşkanı Akıncı, Meclis Başkanı Siber ve Başbakan Özgürgün İstanbul'daki terör saldırısı ile ilgili mesaj yayımladı



Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün 2017’nin ilk saatlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili başsağlığı ve kınama mesajı yayımladılar.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı mesajında "İstanbul 2017'ye yine terörle girdi ne yazık. Gece kulübünde masum insanlara yapılan vahşi saldırıyı kınıyoruz. Yaşamını yitirenlerin yakınlarının acısını paylaşıyor, Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz" dedi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, de mesajında, “Yeni yıla sevdikleri ile eğlenerek girmek isteyen masum insanlara yapılan insanlık dışı vahşi terör saldırısı ile birçok insan yaşamlarını yitirirken, onlarca insanın yaralanması bizleri bir kez daha derinden üzmüştür. Yeni bir yıla barış ve birliktelik mesajları ile girmeyi arzulayan bir çok insanın umutlarını yıkmak ve kaos yaratmak isteyen bu köhne düşüncelerin bir an önce son bulması hepimizin ortak arzusudur” ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Siber, saldırıda yaşamlarını kaybedenlere tanrıdan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, ise “İstanbul'da bir eğlence mekanında yılbaşı kutlaması yapan insanlara yönelik alçakça yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyorum” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“Yeni yılın ilk günü yapılan bu alçak terör saldırısıyla Türk halkının birliği, Türkiye ve insanlık hedef alınmıştır. Türk halkı, oynanan oyunların farkındadır ve moralini bozmadan, birlik beraberlik içinde daha da kenetlenecektir.

Terör her nereden ve kimden ne şekilde gelirse gelsin insanlık suçudur. Türk halkının huzurunu ve birliğini hedef alan her türlü terör saldırısı, büyük Türk Milleti’nin dirayetli duruşuyla hedefine asla ulaşamayacaktır.

Yeni yılın ilk günü İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Kıbrıs Türk halkını da derinden üzmüştür. Menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.”













Enformasyon Dairesi







Facebook





Twitter





Website





Instagram













Dışişleri Bakanlığı







Facebook





Twitter





YouTube





Website













KKTC Dışişleri Bakanlığı

Enformasyon Dairesi



Tel: +90 (392) 228 3365 / 228 3241

Fax: +90 (392) 228 4847

E-Mail: pio@mfa.gov.ct.tr

Adres: Selçuklu Caddesi, Lefkoşa KKTC

via Mersin 10 / TURKEY



Twitter: @trnc_pio

Facebook: TRNC Public Information Office / KKTC Enformasyon Dairesi

Youtube: KKTCDisisleri





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 56
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1207
Toplam Tekil 4069128
IP 3.12.161.77






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu