Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sami ÖZCAN’ın Yeni Yıl Mesajı - - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sami ÖZCAN’ın Yeni Yıl Mesajı -
Tarih: 31.12.2016 > Kaç kez okundu? 861

Paylaş


2016 Yılı, hem Ülkemizde hem de dünyada yaşanan birçok olumsuzluklarla geride kaldı. Yıllardan beridir devletçe ve milletçe mücadelesini vermiş olduğumuz terör olayları dünya çapında yayılarak küresel bir sorun haline geldi. Özellikle Ortadoğu ülkelerinde yaşanan savaş ve çatışmalar, milyonlarca insanı yurtlarından etti; yüzbinlerce insanın canına mal oldu. Yine 15 Temmuzda yaşanan hain kalkışmayla Ülkemizin birliğine ve istikbaline darbe vurulmaya çalışıldı ve yüzlerce şehit verdik.



Geride bıraktığımız bu kan ve gözyaşlarıyla dolu yılın acı tecrübeleri, tüm dünyanın gözü önünde yaşandı. Bu acı tecrübeler gösteriyor ki, tüm dünyada ve ülkemizde demokrasi ve millet iradesinin tesisi hayati önem taşımaktadır. Temenni ederim ki dünyanın tüm toplumlarında insani birlik ve dayanışma duygularının daha da geliştiği; ülkemizin milli ve manevi değerlerinin, dünya görüşleri ne olursa olsun, toplumun bütün katmanlarını ortak bir paydada buluşturduğu bir yıl geçiririz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017’nin, başta akademik ve idari personelimiz ile Kars Halkı olmak üzere, aziz milletimize ve dünyaya refah ve huzur getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla tebrik ederim.



Prof. Dr. Sami ÖZCAN



Rektör



KAYNAK:

http://www.kafkas.edu.tr/kau/TR/duyuru/Rektorumuz-Prof-Dr-Sami-oZCAN-in-Yeni-Yil-Mesaji





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 31
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 810
Toplam Tekil 4066944
IP 3.144.28.50






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.692 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu