BASIN BÜLTENİ Akıncı, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Moore’u kabul etti - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BASIN BÜLTENİ Akıncı, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Moore’u kabul etti
Tarih: 18.11.2016 > Kaç kez okundu? 950

Paylaş


Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore'u kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilen kabulde, İngiliz Yüksek Komiseri Matthew Kidd, Kıbrıslı Türk Müzakereci Özdil Nami, Cumhurbaşkanlığı Diplomasi ve AB Özel Danışmanı, Müzakere heyeti üyesi Erhan Erçin ile Siyasi İşler ve Tarih Özel Danışmanı Meltem Onurkan Samani de hazır bulundu.



KKTC'nin 33. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Washington'da resepsiyon



Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 33. yıl dönümü, ABD'nin başkenti Washington'da resepsiyonla kutlandı.

KKTC Washington Temsilcisi İsmet Korukoğlu ve eşi Suna Korukoğlu, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Washington'daki Willard Oteli'nde resepsiyon verdi.

Resepsiyona, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un yanı sıra bazı ABD Kongresi üyeleri, diplomatik misyon mensupları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile Washington'da yaşayan KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından oluşan çok sayıda davetli katıldı.



KKTC’nin 33. Yıldönümü New York’ta resepsiyonla kutlandı



KKTC’nin 33. kuruluş yıl dönümü New York’ta düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

KKTC, New York Temsilcisi Mehmet Dânâ ve eşi Simla Tulgar Dânâ himayelerinde Waldor Astoria Otel’de düzenlenen resepsiyona Türkiye Cumhuriyeti’nin BM Nezdindeki Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, New York Başkonsolosu Ertan Yalçın, çeşitli ülkelerden diplomatlar ile New York ve çevresinde yaşayan vatandaşlar katıldı.



Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu: "Eğlence kentleri kurulacak”



Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, turistlerin otel dışına çıkmalarını sağlamak için eğlence kentleri kurulması yönünde çalışmalara başlandığını kaydetti.

2 eğlence kenti için Bafra ikinci bölge ve Kuzey Sahil Şeridi’nin düşünüldüğünü ifade eden Ataoğlu, gençler için de çekim merkezi olacak kentlerde bar, kafe, disko ve küçük alışveriş dükkanları bulunacağını, Şehircilik Dairesi’nin uygun arazi belirlemek için çalışmalar başlattığını bildirdi.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Ataoğlu katıldığı bir televizyon programında Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Turizmle ilgili tanıtım çalışmalarının sürdüğünü anlatan Ataoğlu, Türkiye’de potansiyele sahip 11 ili belirlediklerini kaydetti.

Konya, Eskişehir ve Trabzon’dan KKTC’ye uçuş koyduklarına işaret eden Ataoğlu, böylelikle “touch down” sürelerinin de artık kısalacağını söyledi.

Ataoğlu, önemli bir hedef olarak gördükleri Azerbaycan’da 29 Kasım’da tanıtım çalışması yapacaklarını açıkladı.



Charles de Gaulle yine Limasol Limanı’na demir attı



Fransız uçak gemisi “Charles De Gaulle”ün önceki sabah Limasol Limanı’na demir attığı haber verildi.

Güney Kıbrıs’ta yayımlanan Fileleftheros gazetesi, ISİD’e karşı yapılan operasyonlarda yer alan geminin, önümüzdeki haftanın başına kadar Limasol Limanı’nda kalacağını kaydetti.

Haberde, geminin tam bir ay önce yine Limasol Limanı’na demir attığı hatırlatıldı.

Gazete ayrıca Rus denizaltı savar savaş gemisi Amiral Kulakov’un da gün içerisinde yeniden Limasol Limanı’na gitmesinin beklendiğini yazdı.













Enformasyon Dairesi







Facebook





Twitter





Website





Instagram













Dışişleri Bakanlığı







Facebook





Twitter





YouTube





Website













KKTC Dışişleri Bakanlığı

Enformasyon Dairesi



Tel: +90 (392) 228 3365 / 228 3241

Fax: +90 (392) 228 4847

E-Mail: pio@mfa.gov.ct.tr

Adres: Selçuklu Caddesi, Lefkoşa KKTC

via Mersin 10 / TURKEY



Twitter: @trnc_pio

Facebook: TRNC Public Information Office / KKTC Enformasyon Dairesi

Youtube: KKTCDisisleri





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 32
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 255
Toplam Tekil 4068176
IP 3.22.61.246






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu